קישואים עשבי תיבול בייקון
בייקון עשב קישואים דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 73 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם פלפל, עגבניות, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. ציון זה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קישואים ממולאים בעשבים, קישואים / פטה עשבי תיבול, ו רוטב עשבי קישואים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים בייקון למגבות נייר; מסננים, שומרים 1 כף טפטופים.
בטפטופים הקפיצו סלרי ובצל עד שהם רכים.
מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, האורגנו, המלוחים, המרווה, המלח, הפלפל והקישואים. מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 7-10 דקות או עד שהקישואים רכים.
מפזרים גבינת פרמזן ובייקון.