קישים כרישה מיני
אם יש לך תבלין עוגת דלעת, בצק עוגה, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קישים כרישה מיני, כרישה ופלפל אדום מיני קישים, ו בייקון, כרישה ומיני צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 1 (24 ספירה) או 2 (12 ספירה) מחבתות מאפין מיני
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
יש לשטוף את הכרישה בקערת מים ומתח. תניח בצד.
במחבת מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה. כאשר הוא נמס, להוסיף את הכרישה ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים עד שהם רכים ומכרז, 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום, מערבבים את הקורנית, ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרדדים כל בצק עוגה עגול על משטח יבש נקי. באמצעות חותך ביסקוויטים 2 1/4 אינץ ' לחתוך 12 סיבובים מכל בצק. בעדינות לחץ על סיבובים לתוך כל אחד מיני מאפינס פחיות כדי ליצור קרום מיני.
בכוס מדידה גדולה, לטאטא את השמנת והביצים עם תבלין פשטידת הדלעת וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל.
מלא כל כוס מאפין עם 1 כפית של כרישה מקורר העליון עם 1 כפית של הגבינה. מכסים את המילוי בתערובת הביצה והקרם.
מניחים את קופסאות העוגיות על סדינים ומכניסים לתנור.
אופים עד תערובת הביצה יש להגדיר ואת הקישים הם משחימים קלות, 10 עד 15 דקות.
תן מגניב במשך 10 דקות לפני הפיכת אותם על מתלה תיל.