קל לגרוס חזיר
אם יש לך צלוי כתף חזיר, סוכר חום, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-15 דקות. . נסו קל לגרוס חזיר, קל לגרוס חזיר בסיר החרס, ו חזיר מרוסק וגרוס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפפריקה, אבקת שום, סוכר חום, חרדל יבש, ומלח כשר יחד בקערה קטנה; פרושים באופן שווה על צלי החזיר. מקררים את הצלי המתובל לפחות 3 שעות.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מניחים צלי חזיר למחבת צלייה גדולה.
אופים את הצלי בתנור שחומם מראש עד חזיר רך וגזרים בקלות עם 2 מזלגות, 4 עד 6 שעות.
לגרוס את החזיר ולמקם לסיר גדול על אש בינונית.
מערבבים את הבשר עם רוטב ברביקיו. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים מעורבבים, כ -30 דקות.