קלאסי ראגו בולונז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר בקר טחון, בצל, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיחשב יקר למדי, עולה מסביב $ 3.87 למנה. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese (מתכונים דומים).
מוסיפים בשר בקר, עגל ופנצ ' טה; מטגנים, נפרדים מכף, ללא שיער, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
להוסיף יין; להרתיח 1 דקה, ערבוב לעתים קרובותולגרד חתיכות משחי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להוסיף 2 1/2 כוסות מניות רסק עגבניות; מערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם,עד טעמים להתיך, 1 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
להביא חלב לרתיחה בסיר קטן; בהדרגה להוסיף טוסוס. מכסים את הרוטב עם מכסה קצת אג ' ר ומבשלים על אש נמוכה,ערבוב מדי פעם, עד חלב נספג, כ 45 דקות, להוסיףמניות יותר על ידי 1/4-כוסול לדליל במידת הצורך. לעשות קדימה: ראגו יכול bemade 2 ימים קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות keepchilled. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
8
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מתבלים במלח; addpasta ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד 1 דקה לפני אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
10
להעביר ראגו למחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה.
11
מוסיפים פסטה וזורקים למעיל. מערבבים בחלק ממי הפסטה השמורים בכףמלאים אם הרוטב נראה יבש.מחלקים פסטה בין צלחות חמות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה