קלאסי ראגו בולונז
קלאסי ראגו בולונז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר בקר טחון, בצל, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיחשב יקר למדי, עולה מסביב $ 3.87 למנה. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר, עגל ופנצ ' טה; מטגנים, נפרדים מכף, ללא שיער, כ-15 דקות.
להוסיף יין; להרתיח 1 דקה, ערבוב לעתים קרובותולגרד חתיכות משחי.
להוסיף 2 1/2 כוסות מניות רסק עגבניות; מערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם,עד טעמים להתיך, 1 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל.
להביא חלב לרתיחה בסיר קטן; בהדרגה להוסיף טוסוס. מכסים את הרוטב עם מכסה קצת אג ' ר ומבשלים על אש נמוכה,ערבוב מדי פעם, עד חלב נספג, כ 45 דקות, להוסיףמניות יותר על ידי 1/4-כוסול לדליל במידת הצורך. לעשות קדימה: ראגו יכול bemade 2 ימים קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות keepchilled. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מתבלים במלח; addpasta ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד 1 דקה לפני אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
להעביר ראגו למחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פסטה וזורקים למעיל. מערבבים בחלק ממי הפסטה השמורים בכףמלאים אם הרוטב נראה יבש.מחלקים פסטה בין צלחות חמות.