קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

קלאסי ראגו בולונז

קלאסי ראגו בולונז
קלאסי ראגו בולונז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר בקר טחון, בצל, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיחשב יקר למדי, עולה מסביב $ 3.87 למנה. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצל, סלרי וגזר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
לטגן עד רך, 8-10 דקות.
4
מוסיפים בשר בקר, עגל ופנצ ' טה; מטגנים, נפרדים מכף, ללא שיער, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
להוסיף יין; להרתיח 1 דקה, ערבוב לעתים קרובותולגרד חתיכות משחי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להוסיף 2 1/2 כוסות מניות רסק עגבניות; מערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם,עד טעמים להתיך, 1 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
להביא חלב לרתיחה בסיר קטן; בהדרגה להוסיף טוסוס. מכסים את הרוטב עם מכסה קצת אג ' ר ומבשלים על אש נמוכה,ערבוב מדי פעם, עד חלב נספג, כ 45 דקות, להוסיףמניות יותר על ידי 1/4-כוסול לדליל במידת הצורך. לעשות קדימה: ראגו יכול bemade 2 ימים קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות keepchilled. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מתבלים במלח; addpasta ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד 1 דקה לפני אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
10
להעביר ראגו למחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה.
11
מוסיפים פסטה וזורקים למעיל. מערבבים בחלק ממי הפסטה השמורים בכףמלאים אם הרוטב נראה יבש.מחלקים פסטה בין צלחות חמות.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
מגישים עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן