קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

קלאסי ראגו בולונז

קלאסי ראגו בולונז
קלאסי ראגו בולונז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר בקר טחון, בצל, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיחשב יקר למדי, עולה מסביב $ 3.87 למנה. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל, סלרי וגזר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
לטגן עד רך, 8-10 דקות.
4
מוסיפים בשר בקר, עגל ופנצ ' טה; מטגנים, נפרדים מכף, ללא שיער, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
להוסיף יין; להרתיח 1 דקה, ערבוב לעתים קרובותולגרד חתיכות משחי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להוסיף 2 1/2 כוסות מניות רסק עגבניות; מערבבים כדי להתמזג. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם,עד טעמים להתיך, 1 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
להביא חלב לרתיחה בסיר קטן; בהדרגה להוסיף טוסוס. מכסים את הרוטב עם מכסה קצת אג ' ר ומבשלים על אש נמוכה,ערבוב מדי פעם, עד חלב נספג, כ 45 דקות, להוסיףמניות יותר על ידי 1/4-כוסול לדליל במידת הצורך. לעשות קדימה: ראגו יכול bemade 2 ימים קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות keepchilled. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
8
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מתבלים במלח; addpasta ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד 1 דקה לפני אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
10
להעביר ראגו למחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה.
11
מוסיפים פסטה וזורקים למעיל. מערבבים בחלק ממי הפסטה השמורים בכףמלאים אם הרוטב נראה יבש.מחלקים פסטה בין צלחות חמות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
12
מגישים עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן