קלוי - אספרגוס פסטה פרימוורה
פסטה פרימוורה קלויה אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך 2 בצל, פסטה פנה), שום בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה עם אספרגוס ונקניק, אספרגוס פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה עם אפונה, אספרגוס וכרוב.
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס, וחתוך אספרגוס לחתיכות 1 אינץ'.
שלב אספרגוס הבא 3 מרכיבים במחבת צלייה גדולה.
טפטוף עם שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל; לזרוק בעדינות למעיל.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד ירקות מתחילים חום, ערבוב ירקות לאחר 10 דקות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים 5 דקות נוספות.
בעוד ירקות צלויים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים היטב, הזמנה 1/3 כוס מים פסטה.
מערבבים ירקות, פסטה, שמורות 1/3 כוס מים פסטה, וקצפת הקצפה; לזרוק בעדינות למעיל.