קושימומחה
מוכן ב45 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קלי פאדג'פופ

קלי פאדג'פופ
קלי פאדג'פופ יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, ארוחת צהריים לקלי, ו ממרח הזיתים של קלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו 10 תבניות פופ-קרח. אם התבניות שלכם גמישות כמו אלה בהן אנו משתמשים במוזיאון, הניחו אותן על תבנית אפייה מעוטפת.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה, מוסיפים את תמצית הוניל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בסיר בינוני, כבד תחתית, לשלב את השמנת, חלב, סוכר, אבקת קקאו, ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא לעתים קרובות כדי לשבור את הגושים של אבקת קקאו, עד בועות להתחיל להיווצר סביב הקצוות ואת הטמפרטורה של התערובת רושמת 82° עד190 על מדחום דיגיטלי.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מיד לשפוך את תערובת הקרם על השוקולד ומערבבים עם מקצף או תערובת עם בלנדר טבילה עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת היא נוזל חלק (תערובת ביסודיות emulsified יניב פאדג ' השמנת ביותר פופ). מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל כוס מדידה נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את תערובת השוקולד לתבניות פופ הקרח להקפיא עד מוצק, לפחות 4 שעות או עד 2 שבועות; בצע את ההוראות של היצרן להחדרת המקלות. אם אין לך תבניות פופ קרח, יוצקים את תערובת השוקולד לתוך מגשי קוביית קרח; להקפיא עד קפוא חלקית, כ -30 דקות, ולאחר מכן להכניס קיסם או שיפוד עץ קצר לתוך כל פופ קרח. המשך הקפאה עד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
Unmold את פאדג ' פופס, טובל את התבניות למים חמים כדי לשחרר, במידת הצורך, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
עשה קדימה: מאוחסן במיכל אטום, פאדג ' פופס ישמור עד 2 שבועות במקפיא.מעל ומעבר: מתכון זה עובד היטב בכל עובש קרח פופ, אבל אם אתה רוצה ליצור פסל קלי אלסוורת אכילים מיניאטורי בבית שלך, לראות משאבים כדי להזמין את תבניות סיליקון קרח פופ אנו משתמשים בבית הקפה.משאבים: בינוני קרח פופ תבניות (קיבולת 4-אונקיה): coldmolds.com
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק