קלי פאדג'פופ
קלי פאדג'פופ יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, ארוחת צהריים לקלי, ו ממרח הזיתים של קלי (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו 10 תבניות פופ-קרח. אם התבניות שלכם גמישות כמו אלה בהן אנו משתמשים במוזיאון, הניחו אותן על תבנית אפייה מעוטפת.
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה, מוסיפים את תמצית הוניל ומניחים בצד.
בסיר בינוני, כבד תחתית, לשלב את השמנת, חלב, סוכר, אבקת קקאו, ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא לעתים קרובות כדי לשבור את הגושים של אבקת קקאו, עד בועות להתחיל להיווצר סביב הקצוות ואת הטמפרטורה של התערובת רושמת 82° עד190 על מדחום דיגיטלי.
מיד לשפוך את תערובת הקרם על השוקולד ומערבבים עם מקצף או תערובת עם בלנדר טבילה עד השוקולד נמס לחלוטין ואת התערובת היא נוזל חלק (תערובת ביסודיות emulsified יניב פאדג ' השמנת ביותר פופ). מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל כוס מדידה נוזלית.
יוצקים את תערובת השוקולד לתבניות פופ הקרח להקפיא עד מוצק, לפחות 4 שעות או עד 2 שבועות; בצע את ההוראות של היצרן להחדרת המקלות. אם אין לך תבניות פופ קרח, יוצקים את תערובת השוקולד לתוך מגשי קוביית קרח; להקפיא עד קפוא חלקית, כ -30 דקות, ולאחר מכן להכניס קיסם או שיפוד עץ קצר לתוך כל פופ קרח. המשך הקפאה עד מוצק.
Unmold את פאדג ' פופס, טובל את התבניות למים חמים כדי לשחרר, במידת הצורך, ולהגיש.
עשה קדימה: מאוחסן במיכל אטום, פאדג ' פופס ישמור עד 2 שבועות במקפיא.מעל ומעבר: מתכון זה עובד היטב בכל עובש קרח פופ, אבל אם אתה רוצה ליצור פסל קלי אלסוורת אכילים מיניאטורי בבית שלך, לראות משאבים כדי להזמין את תבניות סיליקון קרח פופ אנו משתמשים בבית הקפה.משאבים: בינוני קרח פופ תבניות (קיבולת 4-אונקיה): coldmolds.com