קליפות ממולאות נקניקיות
קונכיות ממולאות נקניק עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 706 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -42 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצה, גבינת מוצרלה רזה חלקית, פטרוזיליה וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קליפות ריקוטה ממולאות עם ראגו נקניקיות איטלקיות , קליפות ממולאות צמחוניות וקונכיות ענק ממולאות או מניקוטי .
הוראות
מבשלים קונכיות פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, בסיר גדול, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לְנַקֵז. מניחים חצי מהנקניקייה בצד למילוי.
מוסיפים לשארית הנקניקייה רוטב עגבניות, רסק עגבניות, מים, סוכר חום ותיבול איטלקי. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים את הפסטה. בקערה גדולה מערבבים גבינת קוטג', 1 כוס מוצרלה, ביצה, פטרוזיליה ונקניק שמורה. מכניסים לקליפות.
מורחים 1/2 כוס רוטב בשר לתוך 2-Qt רדוד לא משומן. צלחת אפייה. מסדרים קונכיות ממולאות בצלחת; לטפטף את רוטב הבשר שנותר.
מפזרים את יתרת המוצרלה והפרמזן אם רוצים.
אופים, ללא כיסוי, 25-30 דקות או עד שהוא מבעבע.