קליפות תפוחי אדמה עם בייקון גביני
קליפות תפוחי אדמה בייקון גביני נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 361 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו קליפות תפוחי אדמה עם בייקון גביני, קליפות תפוחי אדמה עם בייקון וגבינה, ו קליפות תפוחי אדמה גביני (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך; לנקז על מגבות נייר.
בינתיים, לשפשף בעדינות תפוחי אדמה, אבל לא לקלף. לנקב תפוחי אדמה כדי לאפשר אדים לברוח.
מניחים על מגבות נייר למיקרוגל. סדר דפוס דיבר עם קצוות צרים במרכז. מיקרוגל 12 עד 14 דקות, פונה פעם אחת, עד מכרז. כיסוי; בואו לעמוד 5 דקות.
כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לאורכו בחצאים; בזהירות לגרוף את עיסת, עוזב-אינץ פגזים. שמור עיסת תפוחי אדמה לשימוש נוסף.
בקערה קטנה, מערבבים שמן, מלח, אבקת שום, פפריקה, גבינה ופלפל.
בטיגון עמוק או סיר כבד 3 ליטר, שמן חום 185°. פריי בקבוצות במשך 5 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. (הפוך קצה קדימה: תפוחי אדמה ניתן להכין עד לנקודה זו ומקורר עד 24 שעות לפני המשך שלב 6.)
שעה לפני ההגשה לאפשר תפוחי אדמה לבוא לטמפרטורת החדר.
תנור חום ל 450 F. קל לרסס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית.
מניחים קליפות תפוחי אדמה, צד עור למעלה, בתבנית אפייה.
אופים 8 דקות. הפוך קליפות תפוחי אדמה מעל ולמלא עם גבינה ובייקון.
אופים 7 עד 8 דקות או עד גבינה מותכת. למעלה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק.