קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קליפות תפוחי אדמה קלויים שום

קליפות תפוחי אדמה קלויים שום
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. וזה די טוב. נסו קליפות תפוחי אדמה קלויים שום, קליפות תפוחי אדמה שום, ו עורות תפוחי אדמה מתוקים צלויים בפרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
דקור כל תפוח אדמה פעם או פעמיים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
לחתוך ולזרוק הרביעי העליון של ראש שום, ואז לעטוף שום בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים שום ותפוחי אדמה על אותו מתלה בשליש התחתון של התנור עד תפוחי אדמה הם במכרז, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר תפוחי אדמה מהתנור להתקרר על מתלה מתכת 15 דקות. המשך לאפות שום עד למכרז, על 15 דקות יותר, ואז להתקרר בנייר כסף על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בעוד שום מתקרר, חצי תפוחי אדמה לאורכו, ואז רבע כל חצי (כדי ליצור טריזים קצרים). לגרוף את בשר תפוחי אדמה (שומר אותו לשימוש אחר), משאיר קליפות תפוחי אדמה 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
לסחוט שום לתוך קערה קטנה, להשליך עורות שום, מחית כדי להדביק עם חמאה, מלח, ופלפל באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
חלוקת רסק שום בין עורות תפוחי אדמה (כ 1/2 כפית כל), מתפשט באופן שווה, ואז צולים עורות במחבת אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק) עד זהב פריך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
* קליפות תפוחי אדמה ניתן גורף החוצה להפיץ עם רסק שום (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ