קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קליפות תפוחי אדמה קלויים שום

קליפות תפוחי אדמה קלויים שום
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. וזה די טוב. נסו קליפות תפוחי אדמה קלויים שום, קליפות תפוחי אדמה שום, ו עורות תפוחי אדמה מתוקים צלויים בפרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
דקור כל תפוח אדמה פעם או פעמיים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
לחתוך ולזרוק הרביעי העליון של ראש שום, ואז לעטוף שום בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים שום ותפוחי אדמה על אותו מתלה בשליש התחתון של התנור עד תפוחי אדמה הם במכרז, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר תפוחי אדמה מהתנור להתקרר על מתלה מתכת 15 דקות. המשך לאפות שום עד למכרז, על 15 דקות יותר, ואז להתקרר בנייר כסף על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בעוד שום מתקרר, חצי תפוחי אדמה לאורכו, ואז רבע כל חצי (כדי ליצור טריזים קצרים). לגרוף את בשר תפוחי אדמה (שומר אותו לשימוש אחר), משאיר קליפות תפוחי אדמה 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
7
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לסחוט שום לתוך קערה קטנה, להשליך עורות שום, מחית כדי להדביק עם חמאה, מלח, ופלפל באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
חלוקת רסק שום בין עורות תפוחי אדמה (כ 1/2 כפית כל), מתפשט באופן שווה, ואז צולים עורות במחבת אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק) עד זהב פריך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1
* קליפות תפוחי אדמה ניתן גורף החוצה להפיץ עם רסק שום (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®