קליפת אשכולית מסוכרת
קליפות אשכוליות מסוכרות עשויות להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וטבעוני כולל 29 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 64. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות. אם יש לכם אשכולית, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו קליפת לימון מסוכרת, סקונס קליפות תפוז מסוכרות, ו שוקולד מכוסה קליפת תפוז מסוכרת עבור מתכונים דומים.
הוראות
עם סכין חדה, ציון אשכולית לתוך 8 עד 10 חלקים בצורת טריז. שחרר לקלף עם כף. בעזרת סכין חדה קטנה, הסר בזהירות את הקליפה הלבנה מהקליפה. (שמור פירות לשימוש אחר.)
בסיר גדול שלבו קליפה ומלח; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות.
מסננים. חזור על התהליך פעמיים (רק מכסה במים ולא מוסיף עוד מלח). מגניב במשך 10 דקות.
חותכים את הקליפה ל-1/4 עד 1/2 אינץ'. רצועות; להפריש.
באותו סיר, לשלב 1-1 / 2 כוסות סוכר 1 כוס מים. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר נמס והתערובת מגיעה לרתיחה. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מוסיפים קליפת אשכוליות. מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 35-38 דקות או עד שהסירופ כמעט נספג והקליפה שקופה, תוך ערבוב מדי פעם (צפו בזהירות כדי למנוע חריכה).
מסננים את כל הסירופ שנותר. מגניב לקלף בשכבה אחת על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף לפחות 2-1 / 2 שעות.
מפזרים את יתרת הסוכר במידת הצורך. אחסן בכלי אטום.