קליפת לימון מסוכרת
קליפת לימון מסוכרת היא מאכל ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וידידותי ל-Foodmap . מתכון זה מכיל 32 מנות עם 148 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-35 דקות . אם יש לך לימונים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). לימון שרלוט עם לימון קרד וקליפת לימון מסוכר , לימון שרלוט עם לימון קרד וקליפת לימון מסוכר , ואפריטיף שמפניה-לימונצ'לו עם קליפת לימון מסוכר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בעזרת סכין חדה, חוצים כל לימון וחותכים את הקליפה לארבעה חלקים בצורת טריז. משחררים ומסירים את הקליפה בעזרת כף (שומרים פירות לשימוש אחר).
מניחים את הקליפה בסיר גדול וכבד ומכסים במים קרים.
להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 30 דקות.
מסננים וחוזרים. מצננים 5 דקות. מגרדים בזהירות את עודפי העיסה מהקליפה.
חותכים את הקליפה ל-1/4 אינץ'. רצועות.
בסיר אחר מערבבים סוכר ומים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס.
מוסיפים רצועות לימון. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 50-60 דקות או עד שהקליפות שקופות, תוך ערבוב מדי פעם.
בעזרת כף מחוררת מעבירים רצועות לרשתות המונחות על תבנית אפייה.
מפזרים סוכר דק לתוך 15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. מחבת.
מפזרים רצועות מעל סוכר; לזרוק למעיל.
מניחים לעמוד במשך 8 שעות או לילה, לערבב מדי פעם.
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים קצה אחד של כל רצועה בתערובת השוקולד; מניחים על נייר שעווה עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום עד שבועיים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.