קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

קליפת לימון מסוכרת

קליפת לימון מסוכרת
קליפת לימון מסוכרת היא מאכל ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וידידותי ל-Foodmap . מתכון זה מכיל 32 מנות עם 148 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-35 דקות . אם יש לך לימונים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). לימון שרלוט עם לימון קרד וקליפת לימון מסוכר , לימון שרלוט עם לימון קרד וקליפת לימון מסוכר , ואפריטיף שמפניה-לימונצ'לו עם קליפת לימון מסוכר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בעזרת סכין חדה, חוצים כל לימון וחותכים את הקליפה לארבעה חלקים בצורת טריז. משחררים ומסירים את הקליפה בעזרת כף (שומרים פירות לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
כוס יוגורט וניל מופחת שומןכוס יוגורט וניל מופחת שומן
16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
מניחים את הקליפה בסיר גדול וכבד ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרוסות אפרסקים קלופים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים3 כוסות פרוסות אפרסקים קלופים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
פרוסות קלופים אפרסקים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשריםפרוסות קלופים אפרסקים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
3
להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 30 דקות.
4
מסננים וחוזרים. מצננים 5 דקות. מגרדים בזהירות את עודפי העיסה מהקליפה.
5
חותכים את הקליפה ל-1/4 אינץ'. רצועות.
6
בסיר אחר מערבבים סוכר ומים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוזאבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז
3 כוסות פרוסות אפרסקים קלופים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים3 כוסות פרוסות אפרסקים קלופים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
פרוסות קלופים אפרסקים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשריםפרוסות קלופים אפרסקים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
7
מוסיפים רצועות לימון. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 50-60 דקות או עד שהקליפות שקופות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות
8
בעזרת כף מחוררת מעבירים רצועות לרשתות המונחות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד שעועית ירוקה, קצוות קצוצים, חתוכים לחצי1 1/2 פאונד שעועית ירוקה, קצוות קצוצים, חתוכים לחצי
מקף בזיליקוםמקף בזיליקום
9
תן לעמוד במשך שעה.
10
מפזרים סוכר דק לתוך 15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. מחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
11
מפזרים רצועות מעל סוכר; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוזאבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז
12
מניחים לעמוד במשך 8 שעות או לילה, לערבב מדי פעם.
13
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים קצה אחד של כל רצועה בתערובת השוקולד; מניחים על נייר שעווה עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי שוקולד או וניליכול ציפוי שוקולד או וניל
1 עד 3 כפות חלב 2%.1 עד 3 כפות חלב 2%.
קרטון גלי כבד מכוסה בנייר כסף (12 אינץ' X 7-1/2 אינץ')קרטון גלי כבד מכוסה בנייר כסף (12 אינץ' X 7-1/2 אינץ')
קרקרים וירקות טרייםקרקרים וירקות טריים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) יוגורט וניל1-1/2 כוסות (12 אונקיות) יוגורט וניל

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.