קליפת קראן-שקדים
קליפת קראן-שקדים היא ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה ומספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שקדים, שוקולד, פירות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 30%, המנה הזו די גרועה. נסו קליפת קראן-שקדים, קראן-סלט שקדים כתום, ו קליפת חג הפסחא: שתי דרכים (קליפת ביצת קרם וקליפת שעועית ג'לי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מורחים אגוזים באופן שווה על גיליון אפייה וטוסט בתנור במשך 10 דקות. קוצצים גס אגוזים ומניחים בצד.
מרפדים אותו נייר אפייה עם קלף או נייר שעווה.
מניחים חצי שוקולד בסיר בינוני ומחממים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד עד להמסה.
מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד שנותר ומערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים אגוזים ופירות לשוקולד ואז שופכים תערובת על נייר על נייר אפייה, מורחים בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד להגדיר, על 2 שעות. (אתה יכול במקרר שוקולד כדי מהירות תהליך, אבל שוקולד עשוי לטשטש.)
שוברים קליפות לחתיכות גדולות ומשוננות ועוטפים בצלופן או אורזים בקופסאות.