קלמרי מטוגן חמישה תבלינים עם שומשום וסיד
קלמרי מטוגן עם שומשום וסיד עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 488 גרם של שומן, וסך הכל 4754 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם שומשום, בצל ירוק, שמן בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו קלמרי מטוגן עם לימונדה ורודה צ'ילי תמרינד הפחתת על אורז שחור שומשום, קלמרי מטוגן, ו קלמרי מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את הקלמארי על ידי חיתוך הצינורות לרצועות 1/2 אינץ ' וחיתוך זרועות לשניים במורד המרכז. לשטוף ולנקז.
בשקית גדולה לאחסון מזון פלסטיק, לזרוק יחד את הקמח, חמש סיני אבקת תבלינים, זרעי שומשום, ו 1/2 כף מלח כשר.
תוסיף את הקלמרי. לאטום ולנער את התיק עד קלמרי מצופה בתערובת הקמח.
מחממים שמן צמחי בוק, תנור הולנדי, או טיגון עוף ברזל יצוק ל 370 ° F.
להעביר קלמרי למסננת או מסננת ולנער מעל כיור כדי להסיר עודף קמח. שימוש בידיים, להוסיף בזהירות מחצית calamari לנפט, להביא אותו נמוך ככל האפשר לנפט לפני הצניחה כדי למנוע התזה. פריי, להתסיס כל הזמן עם עכביש רשת תיל עד חום זהוב פריך, על 2 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת גדולה ומתבלים מיד במלח. חזור עם אצווה שנייה.
לזרוק קלמרי מטוגן עם בצל ירוק, כוסברה, זרעי שומשום נוספים, גרידת ליים ומגישים עם טריזי סיד.