קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף

קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף
קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף יכול להיות רק ללא חלב ופסקאטריאן מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 784 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, ביצה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו קלמרי מטוגן עם מיונז פפרונצ'יני, טאטסוטאז'עוף מטוגן עם מיונז יוזו חריף, ו מיונז אנשובי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במעבד מזון שלבו את הביצה, האנשובי, מיץ הלימון, הפטרוזיליה והקאיין. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. כשהמנוע פועל, הוסיפו לאט את השמן להכנת מיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אנשוביאנשובי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים את הרוטב לקערה ומקררים, מכוסים היטב, עד 2 ימים, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
חותכים את הקלמרי לטבעות בגודל 1/4 אינץ'. אם המחושים גדולים, חצוי או רבע אותם לאורכם. מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
4
יוצקים את השמן לסיר 3 ליטר בעל תחתית כבדה וישרה, בקוטר של כ-8 אינץ'. כדי למנוע מהשמן לבעבע בעת טיגון הקלמרי, התבנית צריכה להיות לא יותר מ-1/3 מלאה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים את השמן ל 360 מעלות צלזיוס על מדחום שומן עמוק. (כדי לבדוק את הטמפרטורה ללא מדחום, זרוק חתיכת לחם קטנה בגודל קרוטון לשמן. הוא אמור לצוף אל פני השטח מיד ולהשחים קלות תוך כ-45 שניות.)
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
שלב בקערה את פירורי הקמח וקרקר הגרהם. מחלקים את הקלמרי ל -2 או 3 קבוצות לטיגון קל יותר. זורקים כל אצווה לתערובת הקמח לציפוי אחיד. לנער את קלמרי במסננת רשת לשפוך ציפוי עודף. בעזרת מלקחיים או כף מחוררת מורידים בעדינות כל מנת קלמרי לשמן החם ומטגנים עד להזהבה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
דיונוןדיונון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מפזרים מלח. את הקלמרי המבושל אפשר לשמור על חום בתנור נמוך בזמן שממשיכים. בדוק את טמפרטורת השמן שלך (360 מעלות פרנהייט) וחזור עם הקלמרי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מגישים חם עם מיונז האנשובי המצונן.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אנשוביאנשובי

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

קלמרי מטוגן עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פארם מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.