קלמרי מטוגן עם מיונז חריף
קלמארי מטוגן עם מיונז חריף יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, קלמרי, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו קלמרי מטוגן עם מיונז חריף, קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף, ו קלמרי מטוגן עם מיונז פפרונצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מיונז ו Sriracha בקערה קטנה. כיסוי וצינה.
להשרות קלמרי בחמאה; צמרמורת לפחות 1 שעה.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערה בינונית.
הסר קלמרי מן החמאה, לדלות בתערובת קמח. לנער את עודף, וטבעות נפרדות וזרועות.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 36
מטגנים קלמרי, בקבוצות, 1 דקה או עד שנעשה.
מסננים על מגבות נייר, ומגישים חמים עם מיונז חריף.