קלמרי ממולא טעים בהחלט
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: קלמרי ממולא טעים בהחלט, ירקות שורש אפוי טעים לחלוטין, ו פשוט טעים ופשוט עגבניות, בזיליקום, שום פסטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). יש לשטוף את צינורות קלמרי להתייבש לטפוח.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבצל, 6 שיני שום, שרימפס, בשר סרטנים ומיץ לימון. כפית חלק מתערובת זו לתוך כל צינור דיונון ולאטום את הקצוות על ידי 'תפירה'עם קיסם. מסדרים בשכבה אחת בתחתית תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'. תניח בצד.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים גבינת שמנת 2 שיני שום. מבשלים ומערבבים עד שגבינת שמנת נמסה. בהדרגה להקציף בחלב. מבשלים עד מחומם דרך ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים את גבינת פרמזן ופלפל.
יוצקים את כל הצינורות קלמרי בתבנית האפייה.
מפזרים על 2 כפות של גבינת רומנו על גבי כל אחד.
אופים חשוף עד הגבינה הוא השחמה ורוטב הוא תוסס. בעוד הקלמארי הוא אפייה, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה לינגווינית ומבשלים עד אל דנטה, בערך 8 דקות.
מגישים קלמרי ממולא ורוטב על מיטה של לינגוויני.