קלצונה גמישים
קלצונה גמיש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רוטב פסטה מבוסס עגבניות, מלח ופלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכונים דומים: גמיש 4-צעד עוף למשפחה ולחברה-לימון כפרי-עוף בצל, קלצונה, ו קלצונה.
הוראות
על משטח מקומח קלות, מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים.
רול או למתוח כל חתיכה לתוך סיבוב 6 אינץ'. אם הבצק מתכווץ בחזרה, תן לנוח על 5 דקות, ואז להתגלגל שוב.
בקערה, מערבבים ריקוטה, מוצרלה ושום.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים על 3 כפות תערובת ריקוטה ועל 2 כפות רוטב פסטה במרכז כל סיבוב של בצק. למעלה עם כ 1/4 כוס ירקות על 3 כפות בשר.
מקפלים סיבובים בחצי מעל מילוי, מה שהופך צורה חצי ירח. לחץ על קצוות הבצק עם הקוצים של מזלג לאטום.
מברשת צמרות של calzones בקלילות עם שמן זית.
מניחים מעט בנפרד על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים בתנור 450 עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
בואו מגניב על 10 דקות על תבנית אפייה, ולאחר מכן להעביר צלחות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole קיאנטי Classico Riserva (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)]()
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.