קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות86
מגזין

קמחי טבעוני תוצרת בית

קמחי טבעוני תוצרת בית
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם כרוב נאפה, שום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap), מולים בקארי אדום עם פירה קמחי מספר הבישול של קמחי, ו ארוחת ערב: קמחי Jigae (תבשיל קמחי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עלי כרוב, דייקון, בצל ירוק בקערה גדולה ומפזרים 2 כפות מלח כשר. לזרוק לשלב, לכסות, ואז לתת לשבת בטמפרטורת החדר עד כרוב הוא נבול, לפחות 1 שעה עד 1
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צנון דייקוןצנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
זה צריך לשחרר על 1/4 כדי 1/2 כוס נוזלי.
3
בינתיים, לשלב בצל ירוק לבן, שום, זנגביל, אבקת צ ' ילי, ממרח מיסו, וסוכר בקערה של מעבד מזון או בלנדר. תהליך עד הדבק מחוספס נוצר, על 30 שניות בסך הכל, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
מיסומיסו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לאחר כרוב הוא נבול, להוסיף תערובת צ ' ילי ולהפוך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
5
הוסף 1 כוס מים לתערובת. טעם נוזלי ולהוסיף יותר מלח לפי הצורך (זה צריך להיות המלוחות של מי ים). לארוז קמחי לתוך צנצנות מייסון, לחיצה בחוזקה כדי לארוז בחוזקה באמצעות צ ' ופסטיק לשחרר כל בועות אוויר לכודים בתחתית הצנצנת. כסו את הקימצ ' י בנוזל שלו.
מרכיבים שתצטרך
קמחיקמחי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
6
לאטום את הצנצנות בחוזקה ולאפשר להם לשבת בטמפרטורת החדר מגניב במשך 24 שעות, ולאחר מכן להעביר למקרר. אפשר להתסיס לפחות 1 שבוע לפני האכילה (ראה הערה). קימצ ' י יחזיק מעמד עד 1 חודש לאחר הפתיחה. לחלופין, מניחים ישירות במקרר לאחר חניה וטעם יומי החל מהשבוע הראשון עד שהוא חמוץ כמו שאתה אוהב את זה. לצרוך בתוך חודש 1.
מרכיבים שתצטרך
קמחיקמחי

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.