קנאפי עגבניות
קנאפי עגבניות עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מנה אחת מכילה 80 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אם יש לכם קונכיות פילו, מוצרלה, חתיכות בייקון אמיתיות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 8% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: קנאפי גבינה ועגבניות מיובשות , מנות ראשונות ומתאבנים: טארט טאטן עגבניות עם קרם גבינת עיזים וקנאפס דה אנצ'ואה (אנשובי קנאפס) .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מניחים את קוביות העגבניות במסננת.
מפזרים את הבצל, הבזיליקום ותבלין הבית ומערבבים לציפוי. מניחים להתנקז, תוך ערבוב מדי פעם. ממלאים כל קליפת פילו בכף דלה מתערובת העגבניות. מערבבים יחד את המוצרלה והמיונז. מקפיאים את החלק העליון של כל קליפה עם כף דלה מתערובת המוצרלה.
מפזרים על כל קליפה 1/4 כפית של חתיכות בייקון.
אופים את הקליפות המלאות במשך 10 עד 12 דקות.
הגש חם. ניתן להכין אותם מבעוד מועד ולשמור במקרר עד להגשה.
מערבבים את החומרים יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.