קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

קנלוני בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן ושעועית חמאה (טבעונית)

קנלוני בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן ושעועית חמאה (טבעונית)
Cannelloni בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן שעועית חמאה (טבעוני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית חמאה, יין, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: אסקרול מטוגן ושעועית (פוסט אורח), מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה, ו בטטה קנלוני.

הוראות

1
מניחים יריעות פסטה בקערה גדולה או בתבנית אפייה ומכסים במים חמים. אפשר להשרות, להסעיר אותם מדי פעם, עד נזיל, לפחות 30 דקות. בינתיים, מניחים פטריות מיובשות במדידה נוזלית 2 ליטר ומכסים עם 1 1/2 ליטרים מים חמים. מיקרוגל על כוח גבוה עד רותח, על 2 דקות. להפריש ולאפשר פטריות להשרות עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אטריות לזניהאטריות לזניה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים פטריות וסוחטים יבש, שומר נוזל השרייה. בערך לקצוץ פטריות לחתיכות 1/2-עד 1 אינץ
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
בעוד בעבר פטריות להשרות, במקום בטטה בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה לא מראה התנגדות כאשר פירסינג עם סכין, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מסננים ומעבירים לקערה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים סירופ מייפל ו 1 כף שמן זית לעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לחלופין, כדי להפוך ללא מעבד, להעביר תפוח אדמה דרך ricer לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים בסירופ מייפל ושמן זית ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
חום קנולה או שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים פטריות טריות וספוגות ומבשלים, מערבבים ומטילים מדי פעם, עד פטריות משחימים היטב על כל הצדדים, על 4 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
מוסיפים שאלוט, שום, קורנית, ומבשלים, ערבוב והשלכת כל הזמן עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים 1 כפית רוטב סויה ו 2 כפיות מיץ לימון וזורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז עוברים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
להחזיר מחבת לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים יין לבן ומבשלים, משפשפים חתיכות עם כף עץ. אפשר להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף פטריות השריית נוזל יחד עם שעועית. מבשלים עד מופחת על ידי 1/3, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
13
מוסיפים escarole, נשאר רוטב סויה, ומיץ לימון הנותרים העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מבשלים עד escarole הוא ריכך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
אסקרולאסקרול
14
יוצקים שעועית ומסקרול לתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
15
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
להעביר גיליונות פסטה לשכבה כפולה של מגבות נייר ולייבש אותם משני הצדדים. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להניח פסטה שטוחה על קרש חיתוך עם הקצה הקצר מקביל לקצה השולחן, להוסיף 1/8th של תערובת תפוחי אדמה ו 1/8th של תערובת פטריות לתחתית 1/4 של הגיליון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
17
מרדדים את הסדין ממך לתוך גליל. חזור עם כל 8 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
18
נסטלה מתגלגל לתוך צלחת אפייה ולחלח צמרות על ידי כפית קצת את המחבת נוזלי מעליהם. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ולהעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
אופים fo 20 דקות, להסיר לסכל, ולהמשיך לאפות עד צמרות קנלוני הם השחמה פריך.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
20
מקום מיד, הצבת שני קנלוני על כל צלחת ומקיפים אותם עם שעועית חמאה אסקרול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
CannelloniCannelloni
אסקרולאסקרול
21
מפזרים פטרוזיליה וטפטוף עם שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
22
לשרת.