קנלוני בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן ושעועית חמאה (טבעונית)
Cannelloni בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן שעועית חמאה (טבעוני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית חמאה, יין, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: אסקרול מטוגן ושעועית (פוסט אורח), מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה, ו בטטה קנלוני.
הוראות
1
מניחים יריעות פסטה בקערה גדולה או בתבנית אפייה ומכסים במים חמים. אפשר להשרות, להסעיר אותם מדי פעם, עד נזיל, לפחות 30 דקות. בינתיים, מניחים פטריות מיובשות במדידה נוזלית 2 ליטר ומכסים עם 1 1/2 ליטרים מים חמים. מיקרוגל על כוח גבוה עד רותח, על 2 דקות. להפריש ולאפשר פטריות להשרות עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אטריות לזניה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
בעוד בעבר פטריות להשרות, במקום בטטה בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה לא מראה התנגדות כאשר פירסינג עם סכין, על 8 דקות.
מוסיפים יין לבן ומבשלים, משפשפים חתיכות עם כף עץ. אפשר להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף פטריות השריית נוזל יחד עם שעועית. מבשלים עד מופחת על ידי 1/3, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
13
מוסיפים escarole, נשאר רוטב סויה, ומיץ לימון הנותרים העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מבשלים עד escarole הוא ריכך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
אסקרול
14
יוצקים שעועית ומסקרול לתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
15
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
להעביר גיליונות פסטה לשכבה כפולה של מגבות נייר ולייבש אותם משני הצדדים. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להניח פסטה שטוחה על קרש חיתוך עם הקצה הקצר מקביל לקצה השולחן, להוסיף 1/8th של תערובת תפוחי אדמה ו 1/8th של תערובת פטריות לתחתית 1/4 של הגיליון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
17
מרדדים את הסדין ממך לתוך גליל. חזור עם כל 8 לחמניות.