קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

קנלוני בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן ושעועית חמאה (טבעונית)

קנלוני בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן ושעועית חמאה (טבעונית)
Cannelloni בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן שעועית חמאה (טבעוני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית חמאה, יין, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: אסקרול מטוגן ושעועית (פוסט אורח), מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה, ו בטטה קנלוני.

הוראות

1
מניחים יריעות פסטה בקערה גדולה או בתבנית אפייה ומכסים במים חמים. אפשר להשרות, להסעיר אותם מדי פעם, עד נזיל, לפחות 30 דקות. בינתיים, מניחים פטריות מיובשות במדידה נוזלית 2 ליטר ומכסים עם 1 1/2 ליטרים מים חמים. מיקרוגל על כוח גבוה עד רותח, על 2 דקות. להפריש ולאפשר פטריות להשרות עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אטריות לזניהאטריות לזניה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים פטריות וסוחטים יבש, שומר נוזל השרייה. בערך לקצוץ פטריות לחתיכות 1/2-עד 1 אינץ
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
בעוד בעבר פטריות להשרות, במקום בטטה בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה לא מראה התנגדות כאשר פירסינג עם סכין, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מסננים ומעבירים לקערה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים סירופ מייפל ו 1 כף שמן זית לעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לחלופין, כדי להפוך ללא מעבד, להעביר תפוח אדמה דרך ricer לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקציפים בסירופ מייפל ושמן זית ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
חום קנולה או שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים פטריות טריות וספוגות ומבשלים, מערבבים ומטילים מדי פעם, עד פטריות משחימים היטב על כל הצדדים, על 4 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
מוסיפים שאלוט, שום, קורנית, ומבשלים, ערבוב והשלכת כל הזמן עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מוסיפים 1 כפית רוטב סויה ו 2 כפיות מיץ לימון וזורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז עוברים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
להחזיר מחבת לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים יין לבן ומבשלים, משפשפים חתיכות עם כף עץ. אפשר להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף פטריות השריית נוזל יחד עם שעועית. מבשלים עד מופחת על ידי 1/3, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
13
מוסיפים escarole, נשאר רוטב סויה, ומיץ לימון הנותרים העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מבשלים עד escarole הוא ריכך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
אסקרולאסקרול
14
יוצקים שעועית ומסקרול לתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
15
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
להעביר גיליונות פסטה לשכבה כפולה של מגבות נייר ולייבש אותם משני הצדדים. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להניח פסטה שטוחה על קרש חיתוך עם הקצה הקצר מקביל לקצה השולחן, להוסיף 1/8th של תערובת תפוחי אדמה ו 1/8th של תערובת פטריות לתחתית 1/4 של הגיליון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
17
מרדדים את הסדין ממך לתוך גליל. חזור עם כל 8 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
18
נסטלה מתגלגל לתוך צלחת אפייה ולחלח צמרות על ידי כפית קצת את המחבת נוזלי מעליהם. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ולהעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
אופים fo 20 דקות, להסיר לסכל, ולהמשיך לאפות עד צמרות קנלוני הם השחמה פריך.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20
מקום מיד, הצבת שני קנלוני על כל צלחת ומקיפים אותם עם שעועית חמאה אסקרול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמאהשעועית חמאה
CannelloniCannelloni
אסקרולאסקרול
21
מפזרים פטרוזיליה וטפטוף עם שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
22
לשרת.

מרכיבים

850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית חמאה גדולה, מנוקזת אך לא שטופהשעועית חמאה גדולה, מנוקזת אך לא שטופה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1ראשescarole, עלים ירוקים כהים וקצוות הוסרו ונזרקו, גבעולים ועלים חיוורים נשטפו וחותכים לקטעים 3 אינץescarole, עלים ירוקים כהים וקצוות הוסרו ונזרקו, גבעולים ועלים חיוורים נשטפו וחותכים לקטעים 3 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםשום שן בינוני, טחון (אודותשום שן בינוני, טחון (אודות4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, מחולקמיץ לימון, מחולק12 כפיות אבקת שוםסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות מורל מיובשותפטריות מורל מיובשות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות בר, פרוסות לחתיכות 1/2 אינץפטריות בר, פרוסות לחתיכות 1/2 אינץ12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולה ועוד להגשהשמן זית כתית מעולה ועוד להגשה8גיליונותאטריות לזניה ללא רתיחה שטוחותאטריות לזניה ללא רתיחה שטוחות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שאלוט קטן, טחון (אודותשאלוט קטן, טחון (אודות2חתיכות טופי הית' בררוטב סויה, מחולקרוטב סויה, מחולק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בטטה גדולה, קלופים בערך בקוביות (אודותבטטה גדולה, קלופים בערך בקוביות (אודות2חתיכות טופי הית' ברהרים עלי טימין טרייםהרים עלי טימין טריים12 כפיות אבקת שוםקנולה או שמן צמחיקנולה או שמן צמחי