קנלוני בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן ושעועית חמאה (טבעונית)
Cannelloni בטטה ופטריות עם אסקרול מטוגן שעועית חמאה (טבעוני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית חמאה, יין, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: אסקרול מטוגן ושעועית (פוסט אורח), מבשלים את הספר: אסקרול מטוגן עם שעועית לבנה, ו בטטה קנלוני.
הוראות
1
מניחים יריעות פסטה בקערה גדולה או בתבנית אפייה ומכסים במים חמים. אפשר להשרות, להסעיר אותם מדי פעם, עד נזיל, לפחות 30 דקות. בינתיים, מניחים פטריות מיובשות במדידה נוזלית 2 ליטר ומכסים עם 1 1/2 ליטרים מים חמים. מיקרוגל על כוח גבוה עד רותח, על 2 דקות. להפריש ולאפשר פטריות להשרות עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אטריות לזניה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
בעוד בעבר פטריות להשרות, במקום בטטה בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה לא מראה התנגדות כאשר פירסינג עם סכין, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מסננים ומעבירים לקערה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים סירופ מייפל ו 1 כף שמן זית לעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לחלופין, כדי להפוך ללא מעבד, להעביר תפוח אדמה דרך ricer לתוך קערה.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
חום קנולה או שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מוסיפים פטריות טריות וספוגות ומבשלים, מערבבים ומטילים מדי פעם, עד פטריות משחימים היטב על כל הצדדים, על 4 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
מוסיפים שאלוט, שום, קורנית, ומבשלים, ערבוב והשלכת כל הזמן עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום
10
מוסיפים 1 כפית רוטב סויה ו 2 כפיות מיץ לימון וזורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז עוברים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עבור מוסיף שומן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
11
להחזיר מחבת לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
מוסיפים יין לבן ומבשלים, משפשפים חתיכות עם כף עץ. אפשר להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף פטריות השריית נוזל יחד עם שעועית. מבשלים עד מופחת על ידי 1/3, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
13
מוסיפים escarole, נשאר רוטב סויה, ומיץ לימון הנותרים העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מבשלים עד escarole הוא ריכך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עבור מוסיף שומן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
אסקרול
14
יוצקים שעועית ומסקרול לתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
15
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
16
להעביר גיליונות פסטה לשכבה כפולה של מגבות נייר ולייבש אותם משני הצדדים. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להניח פסטה שטוחה על קרש חיתוך עם הקצה הקצר מקביל לקצה השולחן, להוסיף 1/8th של תערובת תפוחי אדמה ו 1/8th של תערובת פטריות לתחתית 1/4 של הגיליון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
17
מרדדים את הסדין ממך לתוך גליל. חזור עם כל 8 לחמניות.