קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

קנלוני טלה של קנדיס עם פסטו נענע

קנלוני טלה של קנדיס עם פסטו נענע
קנלוני טלה של קנדיס עם פסטו מנטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המתאבנים שלך. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 259 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -18 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, נענע, טלה טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 44% , המנה הזו די טובה. נסו קבב טלה עם פסטו נענע , קבב טלה עם פסטו נענע וצלעות טלה פסטו נענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הפסטה במים הרותחים ללא מכסה עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לביס, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים היטב במסננת שהוגדרה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
חותכים כל דף לשניים, לרוחב.
4
מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית; מבשלים את הטלה בשמן החם עד להשחמה אחידה, 7 עד 10 דקות. מתבלים במרווה, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסירים מהאש; מערבבים את גבינת העיזים לתוך הטלה המבושל. מזלפים כ-1 כף מתערובת הטלה במרכז כל אחד מדפי הלזניה ומגלגלים לגליל; מסדרים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת עיזיםגבינת עיזים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מערבבים את הנענע, הצנוברים ושמן הזית בבלנדר עד לקצוץ דק אך לא נוזלי; מטפטפים על הלחמניות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
צבע צהוב שמש חיוור וקריזנט קל, למוסקטו ד'אסטי הזה יש ניחוחות עזים של אפרסקים, עלי ורדים וג'ינג'ר. בחיך הוא מתוק עדין ונוצץ עם חמיצות צנועה, איזון טוב, מורכבות טובה וסיומת של משמשים טריים. נפלא כאפריטיף, מלווה מושלם למטבח הפאן-אסיאתי וללובסטר, כמו גם מאפים, קינוחים על בסיס פירות וקרמימים וגבינות כחולות.