קסדיות שום עם לובסטר עם גבינת ברי 2
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קסדיות שום לובסטר קלוי עם גבינת ברי 2. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לך שמן זית, בצל, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו מקרוני לובסטר וגבינה (עם שום & פירורי לחם לימון), פונדו 3 גבינה מעושן עם קרואסונים חמאה שום קלוי, ו טורטיות דלעת-ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים כף שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד קלוי קלות.
מקום 8 של טורטיות על משטח עבודה ולחלק את הגבינה, לובסטר ושום בין טורטיות. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את טורטיות הנותרים על גבי המילוי.
מברשת את צמרות טורטיות עם שמן, ולאחר מכן למקם את הקסדיות על הגריל, משומן בצד למטה. גריל עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. בזהירות להפוך את הקסדיות מעל וגריל עד הגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות יותר.
הסר מן הגריל לחתוך כל quesadilla לשישיות. מעל כל טריז עם כפית של עגבניות טרגון צהוב להתענג, רסס של קרם אבוקדו לשרת.
מערבבים את העגבניות, צ ' ילה, בצל, שמן, חומץ וטרגון בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל.
חצי ו pit האבוקדו. לגרוף את הבשר לקערה של מעבד מזון.
מוסיפים את קרם פירה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.