קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

קסדילות תירס שעועית שחורה

קסדילות תירס שעועית שחורה
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו לנסות קסדילות תירס שעועית שחורה. זה הר ד ' אובר יש 378 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם תרד לתינוק, תערובת גבינה מקסיקנית, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הטחון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה מרהיב. מתכונים דומים: קסדילות שעועית שחורה ותירס, קסדילות תירס ושעועית שחורה, ו קסדילות תירס ושעועית שחורה.

הוראות

1
בקערה קטנה מועכים 1 כוס שעועית בעזרת מזלג. במחבת גדולה הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את התירס, אבקת הצ ' ילי, הכמון, הפירה והשעועית שנותרה; מבשלים ומערבבים עד לחימום. מערבבים תרד רק עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3
מניחים שתי טורטיות על תבנית עם נייר אפייה לא משומן; מורחים כל אחד עם 1/2 כוס תערובת שעועית מעוגלת.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מפזרים כל אחת 3 כפות גבינה; מעל טורטיה נוספת. אני חוזר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
5
אופים בחום של 400 מעלות למשך 8-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים כל קסדילה לשישה טריזים.
7
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות לואיס ג ' אדו פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
לואי ג ' אדו פינו נואר
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.