קסדילות תירס שעועית שחורה
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו לנסות קסדילות תירס שעועית שחורה. זה הר ד ' אובר יש 378 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם תרד לתינוק, תערובת גבינה מקסיקנית, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הטחון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה מרהיב. מתכונים דומים: קסדילות שעועית שחורה ותירס, קסדילות תירס ושעועית שחורה, ו קסדילות תירס ושעועית שחורה.
הוראות
בקערה קטנה מועכים 1 כוס שעועית בעזרת מזלג. במחבת גדולה הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים את התירס, אבקת הצ ' ילי, הכמון, הפירה והשעועית שנותרה; מבשלים ומערבבים עד לחימום. מערבבים תרד רק עד שהוא נבול.
מניחים שתי טורטיות על תבנית עם נייר אפייה לא משומן; מורחים כל אחד עם 1/2 כוס תערובת שעועית מעוגלת.
מפזרים כל אחת 3 כפות גבינה; מעל טורטיה נוספת. אני חוזר.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 8-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
חותכים כל קסדילה לשישה טריזים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות לואיס ג ' אדו פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.