קסולה עם נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 867 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, סוכר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו תבשיל נקניק ועוף, תבשיל נקניק מעושן, ו תבשיל כבש ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השעועית בסיר גדול ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי 2 אינץ'; להביא לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד 1 שעה, ואז לנקז. מקל את כל שיני לתוך חצאי הבצל; להוסיף לסיר יחד עם גזר, סלרי ופנצ ' טה. לעטוף את הקורנית, פטרוזיליה ועלי דפנה בחתיכה של גזה, לקשור עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר; לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים 1 שעה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
נסטלו את הנקניק בשעועית; מוסיפים מים לכיסוי, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
5
מוסיף את ראשי השום, לחתוך בצד למטה. מכסים ומבשלים עד השעועית הם רק מכרז אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, הפיכת הנקניק באמצע, 20 עד 30 דקות. לחשוף ולתת מגניב לטמפרטורת החדר; לכסות ולאוורר לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
6
בינתיים, להפוך את הבשר: לזרוק את הטלה בקערה עם הסוכר, אורגנו, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע, קאיין, 1 כף כל שמן זית ומלח, ו 1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקע
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חום 1 כף שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל את הטלה עד השחמה, על 3 דקות לכל צד; להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
מוסיף את pancetta לסיר; לבשל, ערבוב, עד השומן הופך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים, ערבוב, עד מוזהב קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים את העגבניות, היין, רסק עגבניות, פורסיני וגלידת תפוז, ואז מחזירים את הטלה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
אפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
11
חותכים את סיבוב של נייר קלף ולשים ישירות על פני השטח של הבשר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות עם המכסה ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 2 שעות. (להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה.)
באמצעות כפית מחוררת, להעביר כמחצית השעועית לתנור הולנדי גדול העליון עם כבש (רק שעועית כבש, לא הנוזל).
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
16
מוסיפים את הנקניק הפרוס ואת שיני השום, ואז את השעועית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גבינת זרלה מגוררת חלקית
תוספות, אופציונלי
17
יוצקים את כל הנוזל מתערובת הכבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
18
הוסף מספיק של שעועית בישול נוזלי כדי לכסות, במידת הצורך.
19
שים את התנור ההולנדי על חום בינוני-נמוך ולהביא את התערובת לרתיחה, חשופה, כ 40 דקות. מחממים התנור ל 325 מעלות F. דופק את הלחם במעבד מזון לעשות פירורים גסים. לזרוק עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
מפזרים על קסולה, להעביר לתנור ואופים עד חום זהוב, על 1 שעה, 30 דקות.