קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני

קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני
קסוקו צ'ורוס עם שוקולד חם מקסיקני דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני, צ'ורוס קינמון עם רוטב שוקולד טבילה מקסיקני, ו בירה מקסיקנית זינקה צ'ורוס עם שוקולד Dulce De Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר וקינמון. לעשות קדימה: סוכר קינמון יכול להתבצע קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
בסיר 2 ליטר כבד מעל חום מתון, לשלב את החלב או מים והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
חום, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד הוא כמעט מומס לחלוטין (עדיין יהיו חתיכות קטנות של שוקולד) ואת התערובת היא מהבילה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
העברה לבלנדר או להשתמש בבלנדר טבילה כף יד ולעבד עד התערובת היא קצף מלא emulsified, כ 30 שניות (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). החזירו את השוקו החם לסיר. כאשר מוכן לשרת, מקום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא יחד את החמאה, סוכר, מלח, ו 1 1/4 כוסות מים. להביא לרתיחה, ערבוב כדי להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר את הסיר מהחום והוסף את הקמח, תוך ערבוב נמרצות כדי לשלב אותו במלואו לתוך הנוזל. להחזיר את הסיר לחום מתון לבשל את התערובת, ערבוב כל הזמן, עד הבצק הוא חלק ודביק, על 1 דקה. כבה את החום ולהסיר את הסיר מן המבער; לכסות עם מכסה או לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לאחר תקופת מנוחה של 15 דקות, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ערבוב עם כף עץ עד משולב לחלוטין לאחר כל תוספת. כפית את הבצק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
קו תבנית אפייה גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר ומניחים את סוכר הקינמון בקערה רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בסיר גדול כבד, חום 3 אינץ 'של שמן עד מדחום שומן עמוק רושם 191°. עבודה בקבוצות (כ 6 צ' ורוס לכל אצווה), להחזיק את שקית בצק ממש מעל פני השטח של השמן החם בזהירות בעדינות צינור 4 אינץ סרטים של בצק ישירות לתוך השמן, באמצעות סכין חיתוך הבלילה בסוף קצה הכוכב במידת הצורך. מטגנים את הצ ' ורוס, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב ומבשלים במרכז, כ -2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
העברת כפי שנעשה לסדין אפייה מרופדת בנייר מגבת ולהחזיר את השמן ל 375°f בין קבוצות. מטילים את הצ ' ורוס בסוכר קינמון ומגישים חם עם השוקו המקסיקני החם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "פאבלייסט טמפרניו" עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
הפבל Tempranillo
הפבל Tempranillo
מלא באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. היין בעל פה קטיפתי עם גימור מתמשך חם ומספק.