קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני

קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני
קסוקו צ'ורוס עם שוקולד חם מקסיקני דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני, צ'ורוס קינמון עם רוטב שוקולד טבילה מקסיקני, ו בירה מקסיקנית זינקה צ'ורוס עם שוקולד Dulce De Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר וקינמון. לעשות קדימה: סוכר קינמון יכול להתבצע קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
בסיר 2 ליטר כבד מעל חום מתון, לשלב את החלב או מים והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חום, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד הוא כמעט מומס לחלוטין (עדיין יהיו חתיכות קטנות של שוקולד) ואת התערובת היא מהבילה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
העברה לבלנדר או להשתמש בבלנדר טבילה כף יד ולעבד עד התערובת היא קצף מלא emulsified, כ 30 שניות (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). החזירו את השוקו החם לסיר. כאשר מוכן לשרת, מקום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא יחד את החמאה, סוכר, מלח, ו 1 1/4 כוסות מים. להביא לרתיחה, ערבוב כדי להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר את הסיר מהחום והוסף את הקמח, תוך ערבוב נמרצות כדי לשלב אותו במלואו לתוך הנוזל. להחזיר את הסיר לחום מתון לבשל את התערובת, ערבוב כל הזמן, עד הבצק הוא חלק ודביק, על 1 דקה. כבה את החום ולהסיר את הסיר מן המבער; לכסות עם מכסה או לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לאחר תקופת מנוחה של 15 דקות, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ערבוב עם כף עץ עד משולב לחלוטין לאחר כל תוספת. כפית את הבצק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
קו תבנית אפייה גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר ומניחים את סוכר הקינמון בקערה רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בסיר גדול כבד, חום 3 אינץ 'של שמן עד מדחום שומן עמוק רושם 191°. עבודה בקבוצות (כ 6 צ' ורוס לכל אצווה), להחזיק את שקית בצק ממש מעל פני השטח של השמן החם בזהירות בעדינות צינור 4 אינץ סרטים של בצק ישירות לתוך השמן, באמצעות סכין חיתוך הבלילה בסוף קצה הכוכב במידת הצורך. מטגנים את הצ ' ורוס, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב ומבשלים במרכז, כ -2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
העברת כפי שנעשה לסדין אפייה מרופדת בנייר מגבת ולהחזיר את השמן ל 375°f בין קבוצות. מטילים את הצ ' ורוס בסוכר קינמון ומגישים חם עם השוקו המקסיקני החם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "פאבלייסט טמפרניו" עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
הפבל Tempranillo
הפבל Tempranillo
מלא באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. היין בעל פה קטיפתי עם גימור מתמשך חם ומספק.