קסטה
קסאטה יכולה להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1012 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא אננס, גלידה נפוליטנית, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו קסטה, קסטה, ו קסטה שוקולד אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים שכבה בעובי 1/2 אינץ ' של גלידה לתוך הצדדים התחתון ומעלה של קערת פלסטיק לעטוף מצופה 2 ליטר. לכסות ולהקפיא 2 שעות.
מסננים דובדבנים ואננס; קוצצים דובדבנים. לייבש פירות עם מגבות נייר.
מערבבים פירות, 1 כוס פקאן, ווניל, זורק למעיל.
מקציפים 1 כוס שמנת 1 כף סוכר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בתערובת פירות; להפיץ באופן שווה על שכבת גלידה. לכסות ולהקפיא 8 שעות.
הסר מהמקפיא; תן לעמוד 20 דקות. הפוך קסאטה על צלחת הגשה קרה.
לנצח את הנותרים 1 כוס הקצפת שמנת ונשאר 1 כף סוכר עד פסגות נוקשות טופס.
טפטוף קסטה עם רוטב שוקולד; מנה עם קצפת.
מקשטים, אם תרצה, ומגישים מיד.
הערה: אם מתכוננים קדימה, להסיר קסאטה מהקערה, ולחזור למקפיא עד מוכן לשרת.
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה. למעלה עם רוטב שוקולד וקצפת; מקשטים, אם תרצה.
הכנה: 20 דקות., להקפיא: 10 שעות, לעמוד: 30 דקות.