קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קסם הכובע הישן הזה

קסם הכובע הישן הזה
קסם הכובע הישן הזה יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, פירורי לחם, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 27%. מתכונים דומים: דלעת קסם בראוני ברים עם דלעת קסם ציפוי, מג'יק בר מקרונים, ו ברים קסומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב את כל מרכיבי המילוי.
3
בקערה גדולה זורקים את כובעי הפטריות עם מספיק שמן זית לציפוי הכובעים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הרוזמרין, הטימין והשום ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מניחים מתלה צלייה על תבנית עם נייר אפייה. על תבנית האפייה, הפוך את כובעי הפטריות במהופך, צד הגבעול פונה כלפי מעלה. צולים את מכסי הפטריות עד 10 דקות, או עד שניתן להכניס את קצה סכין הקילוף לצד הפטרייה עם מעט או ללא התנגדות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
פטם חום גבוה ולהזיז את התנור לצבור 1 רמה. תלולית 1 כף מילוי לתוך כל כובע פטריות, הימנעות יתר על המידה את הכובעים. למעלה כל כובע עם פירורי לחם מספיק כדי לכסות את המילוי. צולים את מכסי הפטריות בגובה 3 עד 4 דקות, או עד שהמילוי מבעבע והצמרות משחימות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה