קערות הדרים קפואות
קערות הדר קפואות נמשכות כ -25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 188 קלוריות . תמורת 40 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמזנון לא יקר. אם יש לכם סורבה לימון, לימונים, תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וידידותית ל-fodmap . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 32% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: קוביות שוקולד אבוקדו פרוזן יוגורט , חמאת בוטנים שוקולד, מטבל בננה קפואה , ו- Dulce De Leche מסובב אמרטו פרוזן יוגורט .
הוראות
בסיר קטן מביאים סוכר ומים לרתיחה על אש בינונית. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 3-5 דקות או עד שהסוכר נמס, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים לטמפרטורת החדר.
שורה שתים עשרה 10 אונקיות. כוסות רמקינים או רפרפת עם ניילון נצמד. טובלים פרוסות פירות בתערובת סוכר; לתת לעודפים לטפטף.
מניחים פרוסות לסירוגין בקערות, חופפות מעט; מכסים ומקפיאים למשך 8 שעות או ללילה.
טורפים 1/2 כוס סורבה או גלידה לכל קערת הדרים. מכסים ומקפיאים עד להגשה.
הסר בעדינות את קערות ההדרים מהרמקינים.