קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

קערות הדרים קפואות

קערות הדרים קפואות
קערות הדר קפואות נמשכות כ -25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 188 קלוריות . תמורת 40 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמזנון לא יקר. אם יש לכם סורבה לימון, לימונים, תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וידידותית ל-fodmap . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 32% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: קוביות שוקולד אבוקדו פרוזן יוגורט , חמאת בוטנים שוקולד, מטבל בננה קפואה , ו- Dulce De Leche מסובב אמרטו פרוזן יוגורט .

הוראות

1
בסיר קטן מביאים סוכר ומים לרתיחה על אש בינונית. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 3-5 דקות או עד שהסוכר נמס, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
שורה שתים עשרה 10 אונקיות. כוסות רמקינים או רפרפת עם ניילון נצמד. טובלים פרוסות פירות בתערובת סוכר; לתת לעודפים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פירותפרוסות פירות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים פרוסות לסירוגין בקערות, חופפות מעט; מכסים ומקפיאים למשך 8 שעות או ללילה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
טורפים 1/2 כוס סורבה או גלידה לכל קערת הדרים. מכסים ומקפיאים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר בעדינות את קערות ההדרים מהרמקינים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מגישים מיד.