קערות פירות קיץ
טארט קערת פירות הקיץ עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, תרמיל וניל, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-668 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: קיץ בריזה פירות Tartlets, עוגת שוקולד-פיסטוק עם פירות קיץ, ו טארט פירות קיץ עם קוקוס וקרום שיבולת שועל.
הוראות
כדי להפוך את הקרם ptissire, לשפוך את החלב למחבת. לפצל תרמיל וניל לאורך שלה באמצעות סכין חדה קטנה (לא לחתוך במחצית לחלוטין). קצה טוויסט של הסכין בתוך התרמיל כדי לפתוח כמו ספר בקצה אחד, ואז להפעיל את הסכין לאורך שלה כדי לגרד את הזרעים. (ראה שלב
שים את הזרעים ואת תרמיל ריק במחבת בגודל בינוני עם החלב ולהביא לאט לרתיחה עדינה. להפחית את החום ומבשלים במשך כמה דקות. (שלב
שים חלמונים, סוכר וקמח לתוך קערה.
להקציף עם מערבל חשמלי יד עד התערובת הופכת חיוורת ורך זה צריך להשאיר שביל שנשאר על פני השטח לרגע כאשר להבי הקצף מורמים. הקצף הזה ייקח בערך 2 דקות. (שלב
יוצקים כשליש של חלב חם לתוך הקערה, לטאטא על מהירות איטית כל הזמן עד שזה כל כבר מעורבב. עכשיו להקציף בחלב שנותר, הסרת תרמיל. (שלב
להחזיר את התערובת למחבת, גירוד אותו מהקערה באמצעות מרית גומי. מביאים לאט לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד פודינג הוא מעובה, חלקה מבריק. בהתחלה, זה ייראה קצת גבשושי, אבל להתמיד לשמור ערבוב וזה יהפוך חלק. להפחית את החום ומבשלים במשך 2 דקות, ערבוב. (שלב
הסר את crme ptissire מהחום. הכו בחמאה עד שהיא נמסה, ואז גרדו לקערה. מכסים את פני השטח של crme ptissire ישירות עם סרט נצמד (זה יפסיק יצירת עור). להשאיר להתקרר, ואז להירגע במקרר עד הצורך. (שלב
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מחלקים את המאפה ל 8 חתיכות שוות.
מרדדים כל אחד כדי קו 7-8cm עמוק מחורץ טרטלט פח, לקצץ עוזב מאפה קטן תקוע מעל הפח. קו כל אחד עם מארז עוגת נייר ולהוסיף שכבה של שעועית אפייה. שים על מגש אפייה ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הנייר ואת השעועית ואופים במשך 5 דקות נוספות עד המאפה הוא פריך וזהוב.
לקצץ כל קצוות מאפה שצריך את זה עם סכין חדה קטנה.
הסר מן הפחים ולהשאיר להתקרר על מתלה חוט.
חצי או רבע כל תותים גדולים ולהסיר את הגבעולים מכל דומדמניות, ולאחר מכן לערבב את הפירות יחד. מלא את מאפה המקרים עם crme ptissire וערום שכבה נדיבה של פירות על גבי. אבק עבה עם סוכר הדובדבן ולפזר על כמה פיסטוקים קצוצים, אם אתה רוצה.