קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קערת אטריות וייטנאמית

קערת אטריות וייטנאמית
אם יש לכם אטריות אורז, תערובת סלט כרוב, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קערת אטריות שרימפס וייטנאמי בגריל, קציצה וייטנאמית וקערת אטריות בטטה, ו קערת אטריות אורז עם מלח ופלפל וייטנאמי (Bun Tom Xao) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את האטריות לפי הוראות האריזה, וחלקו אותן בין 6 קערות הגשה. למעלה עם סלט כרוב ובצל.בעוד האטריות מבשלות, מערבבים את מרק העוף, רוטב הדגים ורוטב הסויה בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום נמוך מאוד, כדי לשמור על מרק רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
רוטב דגיםרוטב דגים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
קציצות עוף צמחוניותקציצות עוף צמחוניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מאוד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד השחמה ומבושלים עד 63°, 1 עד 2 דקות לכל צד (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שלוש דקות. סדר את החזיר על גבי קערות האטריות.מצקת ב צנרת-מרק חם, מקשטים עם בזיליקום פלחי סיד, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
מצקתמצקת