קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קערת אטריות וייטנאמית

קערת אטריות וייטנאמית
אם יש לכם אטריות אורז, תערובת סלט כרוב, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קערת אטריות שרימפס וייטנאמי בגריל, קציצה וייטנאמית וקערת אטריות בטטה, ו קערת אטריות אורז עם מלח ופלפל וייטנאמי (Bun Tom Xao) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את האטריות לפי הוראות האריזה, וחלקו אותן בין 6 קערות הגשה. למעלה עם סלט כרוב ובצל.בעוד האטריות מבשלות, מערבבים את מרק העוף, רוטב הדגים ורוטב הסויה בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום נמוך מאוד, כדי לשמור על מרק רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
רוטב דגיםרוטב דגים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
קציצות עוף צמחוניותקציצות עוף צמחוניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מאוד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד השחמה ומבושלים עד 63°, 1 עד 2 דקות לכל צד (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שלוש דקות. סדר את החזיר על גבי קערות האטריות.מצקת ב צנרת-מרק חם, מקשטים עם בזיליקום פלחי סיד, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת