יוגורט דבש פירות קערה דורש כ 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. גשו לסופר וקנו יוגורט, חלמון ביצה, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 29%, וזה די רע. מתכונים דומים: קערת קינואה פירות ויוגורט {עם אייפון}, קערת קינואה פירות ויוגורט {עם אייפון}, ו קערת קינואה פירות ויוגורט {עם אייפון}.
הוראות
1
בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומלח. מערבבים פנימה דבש ומיץ לימון; מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד עד להסמכה ומבעבע. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות. מערבבים בהדרגה מחצית מהתערובת החמה לחלמון הביצה; מחזירים את הכל לסיר ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שוקולד מגורר, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מסירים מהאש; מערבבים ביוגורט. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
3
מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
4
שכבו רבע מתערובת הפירות, היוגורט, האגוזים והגרנולה בקערת הגשה. חזור על שכבות, מסתיים עם גרנולה. מקררים.
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא תווית צהובה של ווב קליקוט ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 70 דולר.
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.