קפה-מקדמיה אגוז ביסקוטי
המתכון קפה-מקדמיה אגוז ביסקוטי יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 213 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי מקדמיה, ביצים, קוקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מקדמיה ליים ביסקוטי, קוקוס-מקדמיה ביסקוטי, ו שוקולד לבן של מריאטה מקדמיה ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית בנייר אפייה.
הקציפו את הקמח, הקפה, אבקת הקקאו, הסודה לשתיה והקינמון בקערה בינונית.
מערבבים את הסוכר, החמאה, הדבש, הווניל והביצים בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה. מנמיכים את מהירות המיקסר לנמוכה; מקציפים פנימה את תערובת הקמח עד לאיחוד פשוט. מערבבים פנימה את אגוזי המקדמיה בעזרת כף עץ.
יוצרים את הבצק לשני בולי עץ בגודל 3 על 8 אינץ ' על תבנית האפייה המוכנה, במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד להשחמה, כ-25 דקות.
תן מגניב 10 דקות, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך.
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' בעזרת סכין משוננת.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות פ.מסדרים את הפרוסות חתוכות כלפי מטה על תבנית האפייה; חוזרים לתנור ואופים 20 דקות נוספות, הופכים את העוגיות באמצע הדרך.
תן מגניב 10 דקות על הסדינים אפייה, ולאחר מכן להעביר את המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ממיסים את השוקולד צ ' יפס הלבן בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים את הביסקוטי בחלקו בשוקולד המומס ואז מגלגלים פנימה את הקוקוס.
מניחים על תבנית מרופדת בקלף טרי; מקררים עד להתייצבות, כ-30 דקות.