קפה ספייס חמאה עם ג'ינג'ר גבישי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קפה ספייס חמאה עם ג'ינג'ר גבישי. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. אם יש לכם פולי קפה טחון, הל טחון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: קפה ספייס חמאה עם ג'ינג'ר גבישי, עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי, ו עוגת זנגביל גבישית-זנגביל.
הוראות
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 163°.
מערבבים קמח, סוכר חום, קפה טחון, זנגביל, קינמון, הל, ומלח במעבד 5 שניות.
הוסף חמאה; באמצעות הפעלה / כיבוי, לעבד עד גושים לחים מתחילים להיווצר. לאסוף בצק לכדור. מחלקים בצק שווה בין שני מחבתות טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק בחוזקה ובאופן שווה על החלק התחתון של כל מחבת טארט.
אופים עוגיות חמאה 25 דקות. הפוך את המיקום של מחבתות ולהמשיך לאפות עד לחם קצר הוא חום זהוב המשרד סביב הקצוות אבל המרכז הוא עדיין רק מעט רך, כ 20 דקות יותר. עוגיית חמאה קרה בעוד 5 דקות.
חותכים חמאה חמה בכל מחבת לתוך 12 טריזים. מגניב לגמרי.
מערבבים אבקת סוכר, 2 כפיות מים, ווניל בקערה קטנה, הוספת מים יותר על ידי 1/4 כפית, במידת הצורך, עבור זיגוג להפיץ. באמצעות מרית אופסט, להפיץ זיגוג דק על עוגיות, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בקצוות.
מפזרים ג ' ינג ' ר גבישי מעל.
בואו לעמוד עד זיגוג מוגדר, על 1 שעה. האם קדימה יכול להתבצע 3 שבועות קדימה. חנות אטומה במקפיא. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.