קפליני עם קישואים חריפים-רוטב עגבניות
קפליני עם קישואים חריפים-רוטב עגבניות דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם קישואים, capellini, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית מתכונים דומים: Capellini עם שרימפס ורוטב עגבניות שמנת, פטוצ'יני עם קישואים חריפים-רוטב עגבניות, ו פן Rigate עם נקניק חריף וקישואים ברוטב שמנת עגבניות.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד השום הוא רק זהב, על 1 דקה. לרסק את העגבניות למחבת עם הידיים ולהוסיף את המיץ.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -15 דקות.
מוסיף את הקישואים ומבשלים עד פריך במכרז, על 5 דקות. מתבלים במלח.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
הוסף את capellini ומבשל כמו התווית מפנה.
מסננים ומוסיפים לרוטב יחד עם בזיליקום; לזרוק למעיל. למעלה עם פרמזן.