בקלה עם טוויסט סלסה
בקלה מתכון עם טוויסט סלסה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 630 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חומץ יין, שמן זית כתית מעולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית ציון של 91% המנה הזו מעולה. נסו סלסה ממולאת ביצים עם טוויסט לוהט, צלעות חזיר אפויות רוטב סלסה-עם טוויסט !, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים בגסות חצי מהבצל ומוסיפים אותו למעבד מזון. מגררים את השום גם שם ויוצקים בשמן וכ 1/3 של עגבניות חתוכות לקוביות.
מוסיף את חומץ היין האדום( או חומץ יין לבן), בלסמי (אם כי זה אופציונלי), קמצוץ טוב של מלח ופלפל וקומץ בזיליקום טרי. בליץ במשך כ -30 שניות.דק לרכך את הבצל הנותרים ואת העגבניות ולהוסיף אותם פירה. מעט שמן מגש אפייה ומניחים את הדג שם. לתבל את הדגים (לא לקמץ!) ומעל כל חתיכה עם כמות נדיבה של סלסה עגבניות.שים אותו בתנור שחומם מראש ואופים את הדגים ב 177° (175C) במשך 20 עד 25 דקות. תלוי בעובי הדגים, כמובן. ברגע שהוא יוצא מהתנור טפטוף קצת EVOO נוסף על גבי ומקשטים עם בזיליקום קצוץ דק.