קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות49
מגזין

בקלה עם טוויסט סלסה

בקלה עם טוויסט סלסה
בקלה מתכון עם טוויסט סלסה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 630 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חומץ יין, שמן זית כתית מעולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית ציון של 91% המנה הזו מעולה. נסו סלסה ממולאת ביצים עם טוויסט לוהט, צלעות חזיר אפויות רוטב סלסה-עם טוויסט !, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים בגסות חצי מהבצל ומוסיפים אותו למעבד מזון. מגררים את השום גם שם ויוצקים בשמן וכ 1/3 של עגבניות חתוכות לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיף את חומץ היין האדום( או חומץ יין לבן), בלסמי (אם כי זה אופציונלי), קמצוץ טוב של מלח ופלפל וקומץ בזיליקום טרי. בליץ במשך כ -30 שניות.דק לרכך את הבצל הנותרים ואת העגבניות ולהוסיף אותם פירה. מעט שמן מגש אפייה ומניחים את הדג שם. לתבל את הדגים (לא לקמץ!) ומעל כל חתיכה עם כמות נדיבה של סלסה עגבניות.שים אותו בתנור שחומם מראש ואופים את הדגים ב 177° (175C) במשך 20 עד 25 דקות. תלוי בעובי הדגים, כמובן. ברגע שהוא יוצא מהתנור טפטוף קצת EVOO נוסף על גבי ומקשטים עם בזיליקום קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בשר טחוןבשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.