קפרזה רביולי
קפרזה רביולי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 330 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פרמזן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. נסו רביולי אלה קפרזה, 100% רביולי קפרזה דגנים מלאים, ו Insalata caprese all ' americana (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לשלב את הקמח ואת המים. באמצעות כף עץ, מערבבים לשלב לכדור גדול. מכסים בניילון נצמד ונותנים לשבת במשך 10 דקות.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומערבבים לשלב.
כדי ליצור רביולי, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות בגודל שווה. הבצק צריך להיות דביק מעט.
להוסיף קמח נוסף לפי הצורך עבור מתגלגל, אבל להשתמש רק קצת לפי הצורך. טופס כל חתיכה לתוך מלבן 2 על ידי 6 אינץ'. לשחזר את הבצק עם לעטוף פלסטיק.
אבק קלות את משטח העבודה ואת מערוך. עבודה עם חתיכת בצק 1 בכל פעם, לגלגל את הבצק לתוך מלבן 4 על 19 אינץ'.
מניחים 9 כפיות מעוגלות של מילוי על 1 אינץ ' בנפרד את מרכז הבצק. מקפלים את הבצק על המילוי. לחץ למטה סביב הקצוות של כל רביולי עם קצות האצבעות שלך.
חותכים את הרביולי לריבועים קטנים ולחץ שוב סביב הקצוות עם קצות האצבעות כדי לאטום.
מניחים את הרביולי המוגמר על מגש אפייה וממשיכים להרכיב את הרביולי הנותרים.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים חצי רביולי ומבשלים עד ערבוב לצוף רביולי מדי פעם, על 3 עד 4 דקות.
מסננים לתוך קערה גדולה ומבשלים את הרביולי הנותרים.
יוצקים את שמן הזית על רביולי מבושל.
מוסיפים את הבזיליקום, גרידת לימון, מלח ופלפל. בעדינות לזרוק מעיל לשרת מיד.