קושיקשה
מוכן ב46 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

קפרזה רביולי

קפרזה רביולי
קפרזה רביולי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 330 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פרמזן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. נסו רביולי אלה קפרזה, 100% רביולי קפרזה דגנים מלאים, ו Insalata caprese all ' americana (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה לשלב את הקמח ואת המים. באמצעות כף עץ, מערבבים לשלב לכדור גדול. מכסים בניילון נצמד ונותנים לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
כף עץכף עץ
קערהקערה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
כדי ליצור רביולי, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות בגודל שווה. הבצק צריך להיות דביק מעט.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצקבצק
3
להוסיף קמח נוסף לפי הצורך עבור מתגלגל, אבל להשתמש רק קצת לפי הצורך. טופס כל חתיכה לתוך מלבן 2 על ידי 6 אינץ'. לשחזר את הבצק עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
אבק קלות את משטח העבודה ואת מערוך. עבודה עם חתיכת בצק 1 בכל פעם, לגלגל את הבצק לתוך מלבן 4 על 19 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
5
מניחים 9 כפיות מעוגלות של מילוי על 1 אינץ ' בנפרד את מרכז הבצק. מקפלים את הבצק על המילוי. לחץ למטה סביב הקצוות של כל רביולי עם קצות האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצקבצק
6
חותכים את הרביולי לריבועים קטנים ולחץ שוב סביב הקצוות עם קצות האצבעות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
7
מניחים את הרביולי המוגמר על מגש אפייה וממשיכים להרכיב את הרביולי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים חצי רביולי ומבשלים עד ערבוב לצוף רביולי מדי פעם, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
10
מסננים לתוך קערה גדולה ומבשלים את הרביולי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
יוצקים את שמן הזית על רביולי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רביולירביולי
12
מוסיפים את הבזיליקום, גרידת לימון, מלח ופלפל. בעדינות לזרוק מעיל לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מלחמלח