קצודון
קצודון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 58 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 1262 קלוריות. מתאים ל-2 ומחירו 8 מנות.88 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות והרימו פירורי לחם פנקו, אורז קצר, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. נסו קצודון, קצודון, ו אורז בר קטסודון עם ירקות אביב (מתכונים דומים).
הוראות
מכינים את האורז 1 שעה לפני הארוחה.
מקציפים 1 מהביצים בקערה ומחפרים בתוכה את קציצות החזיר ואז לפירורי הלחם.
מטגנים אותם בשמן חם עד להזהבה ורכה, מסננים על מגבות נייר. פורסים את הקציצות על ההטיה לרצועות 1/2 אינץ'.
הביאו את רוטב הדאשי, מירין וסויה לרתיחה בסיר. לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק פרוס, ומבשלים עד רך. ממלאים חצי 2 קערות עמוקות באורז. מסדרים 1 קציצה חתוכה על האורז בכל קערה כדי להיראות כאילו היא שלמה.
הקציפו את הביצים בקערה ואז שפכו לאט על הבצל לדאשי שבסיר. כשהביצה כמעט מתייצבת, מערבבים פעם אחת. מצקת מחצית ממסת הביצה על גבי החזיר בכל קערה.
ואז מצקת יותר מרק בין הקערות. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל זה.