קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

קציץ בשר בריא יותר עם סוכר חום

קציץ בשר בריא יותר עם סוכר חום
אם יש לך בצל, קטשופ, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר עם סוכר חום, קציץ בשר עם סוכר חום, ו קציץ בשר מזוגג סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
לחץ על סוכר חום בתחתית מחבת כיכר מוכנה ולהפיץ קטשופ על סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קטשופקטשופ
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
3
מערבבים בקר טחון, חלב, ביצים, מלח, פלפל טחון, בצל, זנגביל, פירורי לחם ופטרוזיליה ביסודיות בקערת ערבוב. בצורת כיכר ומקום על גבי קטשופ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
פירורי לחםפירורי לחם
בשר טחוןבשר טחון
קטשופקטשופ
פטרוזיליהפטרוזיליה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור