קציץ בשר בריא יותר עם סוכר חום
אם יש לך בצל, קטשופ, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר עם סוכר חום, קציץ בשר עם סוכר חום, ו קציץ בשר מזוגג סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
לחץ על סוכר חום בתחתית מחבת כיכר מוכנה ולהפיץ קטשופ על סוכר.
מערבבים בקר טחון, חלב, ביצים, מלח, פלפל טחון, בצל, זנגביל, פירורי לחם ופטרוזיליה ביסודיות בקערת ערבוב. בצורת כיכר ומקום על גבי קטשופ.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).