קציץ בשר גבינה שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך בשר טחון, מלח, מרווה שפשף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו טריזים שוויצריים Ricotta (קציץ בשר מטורף!), מרק תפוחי אדמה וגבינה שוויצרית-גבינה שוויצרית עושה מרק שמנת מאוד ועשיר, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז מחבת כיכר 3x7 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מקציפים את הביצים בקערה כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף את פירורי קרקר, בצל, שום, מלח, פלפל, ומרווה. מניחים בצד 3 כפות של הגבינה השוויצרית להשתמש כמו ציפוי, ומערבבים את השאר לתוך תערובת הביצה יחד עם בשר טחון. לארוז את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
(מומלץ: קטלינה)
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עוגיות אוראו קצוצות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C). בערך 2 דקות לפני קציץ הבשר מוכן, מפזרים את הגבינה השווייצרית השמורה, וחוזרים לתנור עד להמיס.