קציץ בשר הודו
אם יש לכם שמן זית, מניית עוף, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו לשניים, ו קציץ בשר הודו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
במחבת סאוט בינונית, מעל חום בינוני-נמוך, מבשלים את הבצל, שמן זית, מלח, פלפל, ותימין עד שקוף, אבל לא שחום, כ 15 דקות.
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר, ציר עוף, רסק עגבניות ומערבבים היטב. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים את טורקיה הקרקע, פירורי לחם, ביצים ותערובת בצל בקערה גדולה.
מערבבים היטב וצורה לתוך כיכר מלבנית על מחבת גיליון ungreased.
מורחים את הקטשופ באופן שווה למעלה.
אופים במשך 1 1/2 שעות עד הטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות F. ואת קציץ הבשר מבושל דרך. (מחבת של מים חמים בתנור מתחת לקציץ הבשר תמנע מלמעלה להישבר.)
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או קר בכריך.