קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

קציץ בשר הודו

קציץ בשר הודו
אם יש לכם שמן זית, מניית עוף, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו לשניים, ו קציץ בשר הודו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
במחבת סאוט בינונית, מעל חום בינוני-נמוך, מבשלים את הבצל, שמן זית, מלח, פלפל, ותימין עד שקוף, אבל לא שחום, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר, ציר עוף, רסק עגבניות ומערבבים היטב. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מערבבים את טורקיה הקרקע, פירורי לחם, ביצים ותערובת בצל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מערבבים היטב וצורה לתוך כיכר מלבנית על מחבת גיליון ungreased.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מורחים את הקטשופ באופן שווה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים במשך 1 1/2 שעות עד הטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות F. ואת קציץ הבשר מבושל דרך. (מחבת של מים חמים בתנור מתחת לקציץ הבשר תמנע מלמעלה להישבר.)
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או קר בכריך.