קציץ בשר ונקניק בשר עם רוטב אדום עבה על טוסט גבינה
קציץ בשר ונקניק בשר עם רוטב אדום עבה על טוסט גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב עבה, לחסום גבינת מוצרלה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו בשר בקר ונקניקיות של סמי קציץ בשר, נקניק & ארוגולה ממולאים פגזים + רוטב עגבניות עבה, ו נקניק פיקנטי קציץ בשר עם רוטב ברביקיו איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קציץ בשר מקורר לפרוסות 6 (בעובי 1 אינץ').
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
הסר למתלה חוט. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
חותכים לחם באלכסון לפרוסות 6 (בעובי 1 אינץ').
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
מפזרים באופן שווה עם 1 כוס (4 עוז.) גבינת מוצרלה.
אופים ב 400 במשך 5 עד 7 דקות או עד גבינה מותכת תוסס.
מניחים 1 פרוסת קציץ בשר על כל חתיכת טוסט גבינה. למעלה עם הכמות הרצויה של רוטב אדום עבה.
מפזרים פטרוזיליה וגבינה שנותרה.