קציץ בשר חמוץ מתוק
קציץ בשר חמוץ מתוק וחריף דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 312 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם רוטב עגבניות, ביצים, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: קציץ הבשר המתוק והחריף של ג'יל., קציץ הבשר המתוק והחריף של סוזן, ו קציץ בשר חמוץ מתוק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב את בשר בקר טחון, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור טחון, ביצים, פתיתי בצל ו 1/2 של פחית רוטב עגבניות.
מערבבים יחד היטב ומניחים למחבת כיכר 5x9 אינץ'.
לדחוף את קציץ הבשר למטה לתוך המחבת ויצרו באר לרוטב סביב כל הקצוות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות.
בינתיים, בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב את רוטב העגבניות הנותר, תערובת סוכר חום SPLENDA®, חומץ, ממתיק Granulated SPLENDA® וחרדל. מביאים לרתיחה ולהסיר מחום.
לאחר בשר מבושל במשך 40 דקות, להסיר מהתנור לשפוך רוטב מעל החלק העליון של קציץ הבשר.
חזור לתנור ואפה ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות נוספות.
בואו לשבת 5 דקות לפני הסרת מחבת.