קציץ בשר טוסקני עם רוטב פטריות לוקח בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך פטריות, רסק עגבניות, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2620 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: זיטי עם רוטב פטריות טוסקני, Polpettone ב umido con funghi (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), ו טוסקני איכר בישול קציץ בשר.
הוראות
1
משרים את הפטריות היבשות בשתי כוסות מים פושרים במשך חצי שעה או יותר.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מערבבים היטב ביד.
6
מערבבים בחלמון ביצה מוכה קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
7
צורה בצורת כיכר:לעצב בשר לתוך כדור מוצק, עגול; ואז לגלגל את זה לתוך כיכר כמו סלאמי על שני סנטימטרים וחצי סנטימטרים. הקש עם כף היד שלך כדי לנהוג את כל בועות אוויר.
קציץ בשר בתפריט? נסה זיווג עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -78 דולר.