קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

קציץ בשר טוסקני עם רוטב פטריות

קציץ בשר טוסקני עם רוטב פטריות
קציץ בשר טוסקני עם רוטב פטריות לוקח בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך פטריות, רסק עגבניות, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2620 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: זיטי עם רוטב פטריות טוסקני, Polpettone ב umido con funghi (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), ו טוסקני איכר בישול קציץ בשר.

הוראות

1
משרים את הפטריות היבשות בשתי כוסות מים פושרים במשך חצי שעה או יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
הפוך את תערובת קציץ הבשר: בקערה, לשבור את הבשר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה קטנה, לשלב את החלב והלחם, ומחית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את החלב והלחם לבשר, יחד עם בצל, מלח, פלפל, פרושוטו, גבינה ושום.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מערבבים היטב ביד.
6
מערבבים בחלמון ביצה מוכה קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
7
צורה בצורת כיכר:לעצב בשר לתוך כדור מוצק, עגול; ואז לגלגל את זה לתוך כיכר כמו סלאמי על שני סנטימטרים וחצי סנטימטרים. הקש עם כף היד שלך כדי לנהוג את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מגלגלים את כיכר הלחם בפירורי הלחם עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מסננים וקוצצים את הפטריות: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מסננים את הפטריות (שמירה על המים הטובלים) ושוטפים אותן מספר פעמים במים נקיים וקרים. קוצצים את הפטריות בערך ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
מסננים את המים השריית דרך מסננת בסדר מרופד מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
לטאטא את רסק העגבניות לתוך הנוזל השריית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
חום קציץ הבשר בחמאה: 
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
14
מחממים את החמאה והשמן בתנור הולנדי או במחבת תבשיל כבד רק גדול מספיק לבשר. מחממים את קציץ הבשר מכל הצדדים במחבת על פני חום בינוני לאחר קצף החמאה שוככת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
תוסיף את היין. הגבר את החום לגובה בינוני. מרתיחים יין במהירות עד מופחתת מחצית, הופכים קציץ בשר בזהירות פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומי פטריות עגבניות: הופכים חום נמוך בינוני ומוסיפים פטריות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מוסיפים את מי פטריות רסק עגבניות לבשר ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מכסים ומבשלים ב מבשלים במשך 30 דקות, הופכים את הבשר פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
תן לנוח על קרש חיתוך לפני חיתוך: להסיר בזהירות בשר ללוח חיתוך. לאפשר לו להתקרר מעט להתיישב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
חותכים לפרוסות מלוכסנות בעובי 3/8 אינץ'.
7
אם הרוטב נראה דק, לרכז אותו על ידי רותחים במהירות במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
יוצקים קצת רוטב על מגש חם, לארגן את פרוסות הבשר, ולאחר מכן לכסות את שארית הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קציץ בשר בתפריט? נסה זיווג עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -78 דולר.
יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי
יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי
שמורת אלווי (Elway ' s Reserve Napa Valley Cabernet Sauvignon) של 2013 היא מיזוג של פירות כהים, חריפות עדינה מחביות עץ אלון אמריקאיות שנבחרו בקפידה ומינרליות אינטנסיבית.