קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

קציץ בשר טוסקני עם רוטב פטריות

קציץ בשר טוסקני עם רוטב פטריות
קציץ בשר טוסקני עם רוטב פטריות לוקח בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך פטריות, רסק עגבניות, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2620 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: זיטי עם רוטב פטריות טוסקני, Polpettone ב umido con funghi (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), ו טוסקני איכר בישול קציץ בשר.

הוראות

1
משרים את הפטריות היבשות בשתי כוסות מים פושרים במשך חצי שעה או יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
הפוך את תערובת קציץ הבשר: בקערה, לשבור את הבשר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה קטנה, לשלב את החלב והלחם, ומחית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את החלב והלחם לבשר, יחד עם בצל, מלח, פלפל, פרושוטו, גבינה ושום.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מערבבים היטב ביד.
6
מערבבים בחלמון ביצה מוכה קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
7
צורה בצורת כיכר:לעצב בשר לתוך כדור מוצק, עגול; ואז לגלגל את זה לתוך כיכר כמו סלאמי על שני סנטימטרים וחצי סנטימטרים. הקש עם כף היד שלך כדי לנהוג את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מגלגלים את כיכר הלחם בפירורי הלחם עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מסננים וקוצצים את הפטריות: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מסננים את הפטריות (שמירה על המים הטובלים) ושוטפים אותן מספר פעמים במים נקיים וקרים. קוצצים את הפטריות בערך ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
11
מסננים את המים השריית דרך מסננת בסדר מרופד מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
לטאטא את רסק העגבניות לתוך הנוזל השריית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
חום קציץ הבשר בחמאה: 
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
14
מחממים את החמאה והשמן בתנור הולנדי או במחבת תבשיל כבד רק גדול מספיק לבשר. מחממים את קציץ הבשר מכל הצדדים במחבת על פני חום בינוני לאחר קצף החמאה שוככת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
תוסיף את היין. הגבר את החום לגובה בינוני. מרתיחים יין במהירות עד מופחתת מחצית, הופכים קציץ בשר בזהירות פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומי פטריות עגבניות: הופכים חום נמוך בינוני ומוסיפים פטריות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מוסיפים את מי פטריות רסק עגבניות לבשר ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מכסים ומבשלים ב מבשלים במשך 30 דקות, הופכים את הבשר פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
תן לנוח על קרש חיתוך לפני חיתוך: להסיר בזהירות בשר ללוח חיתוך. לאפשר לו להתקרר מעט להתיישב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
חותכים לפרוסות מלוכסנות בעובי 3/8 אינץ'.
7
אם הרוטב נראה דק, לרכז אותו על ידי רותחים במהירות במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
יוצקים קצת רוטב על מגש חם, לארגן את פרוסות הבשר, ולאחר מכן לכסות את שארית הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קציץ בשר בתפריט? נסה זיווג עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -78 דולר.
יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי
יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי
שמורת אלווי (Elway ' s Reserve Napa Valley Cabernet Sauvignon) של 2013 היא מיזוג של פירות כהים, חריפות עדינה מחביות עץ אלון אמריקאיות שנבחרו בקפידה ומינרליות אינטנסיבית.