פטריות פורטובלו, ראגו פלפל חריף ומתוק עם פפרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 1108 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיורן, גואנסיאלה, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו פפרדל עם סמרטוט עוף ופטריות., פפרדל עם ראגו בקר ופטריות, ו פלפל ופפרדל פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הברוילר ומחממים את הדובדבנים האדומים והפלפלים עד להשחרה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים בקערה ומכסים להתקרר. קלף וזרע את הפלפלים. קוביות דק את פלפלי הדובדבן האדומים ואז קוצצים את הפלפלים האדומים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים מחממים את האבו בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הפנקטה לעיבוד, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות ומבשלים עד שהם כהים ורכים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים את רוזמרין, מרווה, טימין, מיורן, שום, בצל וכמה מלח ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות והפלפלים הקלויים. מתפיחים עם היין ומבשלים עד להפחתה בחצי, מגרדים את החלקים בתחתית התבנית, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהעגבניות מתפרקות, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מרז ' ורם
צווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים ובשלו את הפפרדל לאל דנטה. שמור 1 כוס מים בישול עמילני לפני ניקוז, וזורקים את הפסטה עם הרוטב ואת המים בישול 1 דקה. להגשה, שלבו את הפסטה עם הרבה פקורינו מגורר, והעבירו יותר לשולחן, לציפוי.