קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

פטריית פורטובלו, ראגו פלפל חריף ומתוק עם פפרדל

פטריית פורטובלו, ראגו פלפל חריף ומתוק עם פפרדל
פטריות פורטובלו, ראגו פלפל חריף ומתוק עם פפרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 1108 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיורן, גואנסיאלה, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו פפרדל עם סמרטוט עוף ופטריות., פפרדל עם ראגו בקר ופטריות, ו פלפל ופפרדל פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הברוילר ומחממים את הדובדבנים האדומים והפלפלים עד להשחרה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים בקערה ומכסים להתקרר. קלף וזרע את הפלפלים. קוביות דק את פלפלי הדובדבן האדומים ואז קוצצים את הפלפלים האדומים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים מחממים את האבו בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הפנקטה לעיבוד, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות ומבשלים עד שהם כהים ורכים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים את רוזמרין, מרווה, טימין, מיורן, שום, בצל וכמה מלח ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות והפלפלים הקלויים. מתפיחים עם היין ומבשלים עד להפחתה בחצי, מגרדים את החלקים בתחתית התבנית, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ומבשלים בעדינות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהעגבניות מתפרקות, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מרז ' ורםמרז ' ורם
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים ובשלו את הפפרדל לאל דנטה. שמור 1 כוס מים בישול עמילני לפני ניקוז, וזורקים את הפסטה עם הרוטב ואת המים בישול 1 דקה. להגשה, שלבו את הפסטה עם הרבה פקורינו מגורר, והעבירו יותר לשולחן, לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
פקורינופקורינו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

מרכיבים