תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר יווני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לך שיני שום, שמן זית, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מובא לך על ידי Food.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 49% המנה הזו מוצקה. נסו קציץ בשר יווני בטורקיה, קציץ בשר יווני עם רוטב יוגורט מלפפון, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).