קציץ בשר מיושן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם בשר טחון, ביצים, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קציץ בשר מיושן אני, קציץ בשר מיושן, ו קציץ בשר קל ומיושן. (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת בינונית על אש בינונית; מוסיפים סלרי ובצל, ומטגנים 7 דקות או רק עד למכרז.
מערבבים יחד תערובת סלרי, בשר טחון, 1 כף רוטב ווסטרשייר, פירורי לחם, ואת הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה. צורה לתוך כיכר 5 אינץ 10-x; מקום על מתלה משומן קלות broiler.
אופים ב 350 במשך 45 דקות. מערבבים יחד הנותרים 1 כף רוטב ווסטרשייר, רוטב עגבניות, רסק עגבניות, ו 1 כף קטשופ עד מעורבב; יוצקים באופן שווה על קציץ בשר, ואופים 10 עד 15 דקות יותר או עד כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
חבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
6
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתיבול היווני המקורי של טוני Chachere Creole וcavender כל המטרה של תיבול יווני.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות