קציץ בשר פטריות עגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את קציץ הבשר של פטריות העגבניות. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוטב ספגטי, ביצים, חזיר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. נסו פולפטון באומידו קון פונגי (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מערבבים בשר בקר, חזיר, 1 כוס רוטב ספגטי, ומרק יבש מערבבים יחד בקערה.
מוסיפים פירורי לחם וביצים; מערבבים לשילוב. מחלקים תערובת בשר בין שתי מחבתות כיכר.
מערבבים הנותרים 1 כוס רוטב ספגטי קרם מרוכז של מרק פטריות יחד בקערה.
אופים כיכרות בשר בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות.
יוצקים קרם של תערובת מרק פטריות מעל כל כיכר ומחזירים לתנור. ממשיכים לאפות כיכרות עד שכבר לא ורודות במרכז, בערך 30 דקות נוספות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).