קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

קציץ בשר פטריות עגבניות

קציץ בשר פטריות עגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את קציץ הבשר של פטריות העגבניות. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוטב ספגטי, ביצים, חזיר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. נסו פולפטון באומידו קון פונגי (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים בשר בקר, חזיר, 1 כוס רוטב ספגטי, ומרק יבש מערבבים יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים פירורי לחם וביצים; מערבבים לשילוב. מחלקים תערובת בשר בין שתי מחבתות כיכר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מערבבים הנותרים 1 כוס רוטב ספגטי קרם מרוכז של מרק פטריות יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מרוכז של מרק פטריותקרם מרוכז של מרק פטריות
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
אופים כיכרות בשר בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
יוצקים קרם של תערובת מרק פטריות מעל כל כיכר ומחזירים לתנור. ממשיכים לאפות כיכרות עד שכבר לא ורודות במרכז, בערך 30 דקות נוספות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)