קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

קציץ בשר פטריות עגבניות

קציץ בשר פטריות עגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את קציץ הבשר של פטריות העגבניות. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוטב ספגטי, ביצים, חזיר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. נסו פולפטון באומידו קון פונגי (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), קציץ בשר פטריות, ו קציץ בשר פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים בשר בקר, חזיר, 1 כוס רוטב ספגטי, ומרק יבש מערבבים יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים פירורי לחם וביצים; מערבבים לשילוב. מחלקים תערובת בשר בין שתי מחבתות כיכר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מערבבים הנותרים 1 כוס רוטב ספגטי קרם מרוכז של מרק פטריות יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מרוכז של מרק פטריותקרם מרוכז של מרק פטריות
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אופים כיכרות בשר בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
יוצקים קרם של תערובת מרק פטריות מעל כל כיכר ומחזירים לתנור. ממשיכים לאפות כיכרות עד שכבר לא ורודות במרכז, בערך 30 דקות נוספות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה