קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

קציץ בשר קלאסי

קציץ בשר קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר קלאסי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 960 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קטשופ, בצל ירוק, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך, קציץ בשר קלאסי, ו קציץ בשר קלאסי חדש.

הוראות

1
1 מחממים תנור ל 350° F, עם מתלה באמצע. 2 במחבת גדולה וכבדה, להמיס את החמאה על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הבצל טחון, סלרי, גזר, שום, בצל ירוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. מכסים את המחבת ומבשלים במשך 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את המלח, פלפל שחור טחון טרי, רוטב ווסטרשייר, ו 1/3 כוס הקטשופ. מבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר מהחום ולתת מגניב למגע. 3 בקערה גדולה, להשתמש בידיים הנקיות שלך כדי לשלב את בשר בקר הקרקע, נקניק חזיר פיקנטי, ביצים, פירורי לחם, ירקות מבושלים משלב 2, ופטרוזיליה.  4 לחץ על תערובת לתוך מחבת כיכר עם צדדים גבוהים 2 אינץ', או ליצור את התערובת לתוך כיכר עומד חינם במקום במחבת צלייה מעוטרת. כסו את כיכר הלחם עם הקטשופ שנשאר. 5
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים את קציץ הבשר בתנור 177° למשך שעה אחת, או עד שהטמפרטורה הפנימית של קציץ הבשר מגיעה ל-155 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
תן מנוחה במשך 10 דקות. ואז להסיר בעדינות על ידי הרמת עם מרית לצלחת הגשה, פרוסה לשרת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט