פשה אלה נונה
צריך תוספת ללא חלב? פשה אלה נונה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פטל, מלח, סוכר סופר עדין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 40%. מתכונים דומים: פשה די פראטו, פשה אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום), ו הביסקוטי של נונה.
הוראות
שלב את המים, שעועית הווניל, המלח, מיץ הלימון והסוכר בסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב להמסת הסוכר.
מקלפים את האפרסקים בעזרת קולפן ירקות ומשאירים שלמים.
מוסיפים את האפרסקים לנוזל המבעבע, מכסים ומתאימים את האש לשמירה על רתיחה עדינה. מבשלים את האפרסקים עד שהם בקושי רכים כשהם מנוקבים בסכין, כ -4 דקות; הם ימשיכו להתבשל כשהם מתקררים.
מוציאים אותם מנוזל הציד בעזרת כף מחוררת; שמור את הסירופ. כשהם קרירים, חצו את האפרסקים והסירו את הבורות.
מסננים את הסירופ, מניחים להתקרר היטב ואז שופכים אותו על חצאי האפרסק. מכסים ומצננים את האפרסקים.
מכניסים את הפטל לבלנדר עם 1/2 כוס מהסירופ מהאפרסקים המצוננים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מסננים דרך מסננת רשת דקה להסרת הזרעים. מדללים את רוטב הפטל, במידת הצורך, עם עוד קצת סירופ. טועמים ומוסיפים מעט סוכר סופר עדין אם הרוטב זקוק להמתקה.
להגשה חותכים כל חצי אפרסק ל -3 פרוסות. הכינו בריכה של רוטב הפטל על 6 צלחות קינוח. שים כדור גלידה במרכז. הקף עם פרוסות האפרסק. מפוררים עוגיית אמרטי מעל ומגישים.