קציץ בשר תפוח ואוט גבינה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . נסו קציץ בשר תפוח ואוט גבינה, קציץ בשר זול, ו קציץ בשר זול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מערבבים את הבשר, חזיר, ביצה, תפוח, בצל, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל בקערת ערבוב עד מעורב באופן שווה.
מוסיף את גבינת צ ' דר, פירורי לחם, ושיבולת שועל; לערבב שוב עד מעורב באופן שווה. לארוז את תערובת הבשר לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (72 מעלות C). אפשר לקציץ הבשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך כדי לשמור על הבשר מלהתפורר.